Exklusiv 4:a på Golf

Las Colinas Golf & Country Club, Spanien

347 000 euro
LägenhetLägenhet

Beläget på en av den högsta punkten på Las Colinas Golf & Country Club ligger detta lägenhetskomplex med fina vyer över golfbanan och medelhavet

Arkitekturen är exklusiv med en elegant och modern design. Dem flesta av lägenheterna har utsikt över grönområde, apelsin lundar, liksom bergen och Mar Menor lagunen. Alla lägenheter kommer med installerat luftkonditionering, smart Home System för att styra din lägenhet från telefonen eller iPad, privat garage och förråd.

När du kommer in i lägenheten hittar du ett stort öppet vardagsrum, matsal och kök. Rummet får massor av dagsljus från de stora fönstren mot terrassen. Terrassens fönster öppnar upp hela rummet som de skjutdörrar, som försvinner in i väggen när öppnas. Sovrummet har eget badrum. De två badrummen har golvvärme. Denna typ av lägenhet har varit mycket populär genom de olika faserna i Acacia bland annat på grund av de rymliga terrasser. Terrasserna variera mellan30 kvm -128 kvm. Takvåningarna har utöver sin terrass på 30 kvm även privata takterrasser på 70 kvm. Markplan lägenheterna har utöver in terrass på 128 kvm även en trädgård på 30 kvm.

Detaljer:
Referens: MARJ-NARANJO
Område: Las Colinas Golf & Country Club
Riktning: Söder
Boyta: 115 kvm- 123 kvm
Terrasser: 30 kvm
Takterrasser: 70 kvm ( Endast takvåningar)

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
115 m²
Biarea
30 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
27 157 kr/m²
Byggår
2017

Statistik

61
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 362 dagar sedan, den 21 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips