Sjöviksvägen 144, 15tr

Liljeholmskajen, Stockholm Karta & restider

9 995 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Varmt välkommen till denna moderna och smakfulla fyra, belägen högst upp i huset (15/15tr), med modern delvis öppen planlösning och en stor inglasad balkong med fenomenalt högt läge!

Disponeringen av bostaden är mycket effektiv och bjuder på en modern delvis öppen planlösning, generösa och sociala sällskapsytor, mycket goda förvaringsmöjligheter samt en fantastisk balkong med inglasning och högt läge och vacker vy. Interiören utgörs av smakfulla materialval som genomgående ekparkettgolv, kaklat badrum med golvvärme samt stilfullt kök med full maskinpark (se bifogad lista på materialval).

OBS - Bostaden säljs på ritning!

I Liljeholmskajen bor du på absolut bästa läge med Mälaren som närmsta granne. Området började ta fart tidigt 2000-tal och växer än idag. Arkitekturen i området är hänförande och förmedlar ett futuristiskt intryck med sina raka linjer. Närheten till Södermalms puls i kombination med närheten till vattnet gör detta läge till en oslagbar kombination som har väckt stort intresse och gjort området mycket populärt. Här finns all service du kan tänkas behöva så som restauranger, butiker, gym, kemtvätt, caféer, bank, matbutik etc. Utbudet av restauranger är brett med exempelvis Indian Garden, Primo Ciao Ciao, Bankomat och Rhino - alla belägna ett stenkast från bostaden. I grannfastigheten kommer det även att öppnas en restaurang på 26e våningen, med utsikt över Stockholm.
Här finns även flertalet dagis och i området finns även Årstadalsskolan.

Sommartid kan du njuta av den extrema närheten till områdets soldäck samt badplatser längs med kajen och härifrån blicka ut över Mälaren med Liljeholmsbron samt Årstabron och Södermalms gröna oaser på andra sidan vattnet. Till Hornstull kan du ta en rask promenad och vara framme på 10-15 minuter. Liljeholmskajen som område sträcker sig till Årstaberg och här har man även goda kommunikationer med buss, tvärbana och pendeltåg. Tvärbanan passerar Liljeholmskajen med Årstadal som närmsta hållplats.

Genom att korsa Gamla Södertäljevägen eller ta tvärbanan en station når du även Liljeholmen på bara någon minut. Väl där finns det flertalet kompletterande bussar, tvärbana och även anknytning till tunnelbanans röda linje. Från och med våren 2014 har även Flygbussarna börjat gå till Arlanda. Sedan 2009 finns även Liljeholmstorgets galleria vilken erbjuder flera mataffärer och ca 90 butiker inom mode och inredning samt en mängd övrig service såsom skomakare, kemtvätt och SATS träningscenter. För mer information om tidtabeller för bussar, tvärbana samt tunnelbana, besök SL:s hemsida www.sl.se.

Varmt välkommen!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
105 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
5 301 kr/mån
Pris/m²
95 190 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sjöviksvägen 144, 15tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
9 995 000 kr
Avgift/månad
5 301 kr/mån

Statistik

3 578
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 102 dagar sedan, den 5 april 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips