Nästegårdsvägen 5b

Lillån, Örebro Karta & restider

2 095 000 kr
LägenhetLägenhet

Detta boende uppfyller fantastiska kriterier med en skön balans mellan supermodern bekvämlighet och skön sinnesro med lantliga omgivningar!
Här bor man med huskänsla i lättskött bostadsrättsform. Bostaden är genomgående ljus med fina parkettgolv och ytskikt. Smakfulla och exklusiva tillval som levererar den där lilla extra känslan av kvalitet. Entréplanet inrymmer ett stilfullt kök med ekbänkskiva, rostfria vitvaror och utgång mot uteplatsen där man kan avnjuta morgonkaffet i solskenet. Vidare tar vi oss till den luftiga vardagsrummet som ligger i direkt anslutning till uteplatsen på baksidan, med fritt västerläge och utsikt över fält och åkrar. Underbara sällskapsytor såväl inomhus som utomhus med sköna soltimmar under eftermiddag och kväll. På ovanvåningen finns den privata sektionen med tre rejäla sovrum varav ett master bedroom. Det går med enkelhet att utöka till ett fjärde sovrum. Dubbla helkaklade badrum som erbjuder både dusch, badkar och tvättavdelning. Vattenburen golvvärme i bägge bostadsplanen. Alldeles utanför entrédörren finns en tillhörande parkeringsplats och ett rymligt förråd.
Beläget i utkanten av det populära bostadsområdet Lillån och här finns behörighet till täta busskommunikationer, fin natur, skolomsorg, närservice och mycket mer!

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
111 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
4 531 kr/mån
Pris/m²
18 874 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Nästegårdsvägen 5b och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 095 000 kr
Avgift/månad
4 531 kr/mån

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 460
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 30 dagar sedan, den 15 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips