Von Bahrs Väg 34

Ling, Uppsala Karta & restider

2 495 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen till denna 4:a på markplan med ett fantastiskt läge som ger radhuskänsla. Här erbjuds du en väldisponerad lägenhet med genomgående fina ytskikt och en uteplats i en klass för sig. Här kan du njuta av lugnet och solen hela eftermiddagen/kvällen med en rogivande utsikt över vidsträckta grönytor och grönskande buskage.

Området Ling är en liten stadsnära oas, med många vackra grönområden och lekplatser. Ett barnvänligt och fridfullt område där vardagen underlättas tack vare närheten till matbutik, förskola/skola, fitnessklubb, vårdcentral mm vid Heidenstamstorg. Stadskärnan och Gränby centrum är inom bekvämt cykelavstånd eller lätt nåbart med bra bussförbindelser. För dig som pendlar så finns påfart till E4:an i närheten. Fina strövområden och motionsspår är lättillgängliga ut mot Gamla Uppsala.

Bekvämt med markplan då du har ett av förråden, tvättstuga och barnvagns/cykelförråd alldeles precis utanför entrédörren. När du väl kliver in i bostaden uppmärksammas du av de många och stora fönsterpartierna som välkomnar in dagsljuset. Hallen är rymlig och med gott om plats för förvaring i skjutgarderober, två badrum med helkaklade väggar, stort kök med moderna och ljusa materialval samt matplats, tre stycken sovrum och ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till uteplatsen. En välskött förening med tillgång till fina gemensamhetsutrymmen så som fullt utrustad övernattningslägenhet, bastu, träningslokal, solarium, snickerilokal och tvättstugor

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
89,5 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
5 589 kr/mån
Pris/m²
27 877 kr/m²
Driftkostnad
4 800 kr/år
Byggår
1984-86
Räkna på boendet
  • Onsdag 30 maj kl 18:30-19:00 Spara
    Varmt välkommen! Anmäl dig gärna.
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Von Bahrs Väg 34 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 495 000 kr
Avgift/månad
5 589 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år

Statistik

1 693
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 17 dagar sedan, den 9 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips