Nueva Andalucia - Puerto Banus

Marbella - Nueva Andalucía, Spanien

315 000 euro
LägenhetLägenhet

Nueva Andalucía är en av de mest eftertraktade adresserna i Marbella, denna moderna utveckling ligger på en av de bästa platserna i det berömda bostadsområdet. De ljusa lamporna i Puerto Banús Marina ligger en tio minuters promenad bort, liksom många gourmetrestauranger, design boutiquer och några av Costa del Sols bästa stränder.
Det är ett riktigt speciellt område att bo eller äga en investeringsfastighet i. Området erbjuder boende ett val av livsstil som passar alla smaker. Denna utveckling är i sig är ett lugnt komplex som ligger borta från de livligare zonerna i party distriktet Puerto Banús, men inte så långt bort att det är isolerat från allt detta.
För er som gillar en aktiv livsstil är några av Marbells bästa golfbanor bara några minuter bort, liksom stall, tennisbanor och många segel och vattensporter.
Komplexet är byggt till ett traditionellt andalusiskt tema, lägenheter med rymliga, ljusa rum och gott om öppna terrasser, vilket ger boende en smak av den lockande Marbella livsstilen med både utomhus och inomhus aktiviteter.
Tveka inte att kontakta vår mäklare Frederick Jelliff som pratar Svenska enligt uppgifterna nedan. Ref.: MPN109

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
124 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
25 500 kr/m²
Driftkostnad
15 000 kr/år

Statistik

182
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 82 dagar sedan, den 27 oktober 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips