Lottavägen

Norra Åsum, Kristianstad Tjänster för säljaren
Karta & restider

1 745 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Flytta till ett nybyggt parhus i Kristianstad med fyra rum och kök och en öppen planlösning där nere och privata utrymmen på ovanvåningen.

Här finns allt för en bekväm vardag. Vad sägs till exempel om badrumsinredning och kök från Vedum? Köket är självklart fullutrustat och redo för dig som tycker om att baka och laga mat. Och är det så att barnen vill vara med vid matlagandet tar du enkelt hand om smutsiga kläder efteråt i badrummet som har både tvättmaskin och torktumlare. Här finns också en praktisk bänk, perfekt för vikning av tvätt eller kanske en skötbädd, som gör att du slipper investera i ett dyrt skötbord som tar plats.

På husets övervåning ligger de mer privata ytorna med två sovrum, allrum, badrum, läshörna och klädkammare. Har du flera barn eller gäster på besök ofta? Då kanske du vill välja till ett extra sovrum istället för allrum – eller varför inte till och med ett fjärde sovrum genom att dela av vardagsrummet på bottenplan?

I din nya bostad har vi gjort alla val enkla för dig genom att ta fram en standardinredning som håller klassiska snitt för många år framöver – och vars kvalitet det inte råder några tvivel om. Men vi inser också att det för vissa kan kännas viktigt att få göra de små personliga valen som ger boendet en touch av det lilla extra. Därför ger vi dig möjligheten att göra vissa tillval i form av exempelvis lådor istället för luckor i kök och badrum, softstängning och helintegrerad diskmaskin. Kanske vill du byta parkettgolvet till vitt mattlackat ekgolv? Inga problem!

Husen byggs av OBOS Sverige AB som är en av Nordens största bostadsutvecklare och säljs i samarbete med Mäklarringen i Kristianstad.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
107 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
4 238 kr/mån
Pris/m²
16 308 kr/m²
Driftkostnad
1 417 kr/år
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lottavägen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 745 000 kr
Avgift/månad
4 238 kr/mån
Driftkostnad
1 417 kr/år

Billigare och bättre boende

Statistik

833
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 5 dagar sedan, den 12 december 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips