Högviltsgatan 11, 4tr

Norra Djurgårdsstaden, Stockholm Karta & restider

8 295 000 kr
LägenhetLägenhet

Nu finns möjligheten att förvärva Norra Djurgårdsstadens finaste 4:a. En väldisponerad planlösning som erbjuder sociala ytor, ordentliga sovrum samt ett härligt ljusflöde genom hela lägenheten. Det unika hörnläget gör att lägenheten är helt insynsfri och detta särskilt från sällskapsrum, kök och master bedroom där samtliga fönster och balkong vetter mot det öppna, härliga området kring Husarviken. Genomgående fina materialval, vitmålade väggar och golv beklätt i ekparkett.

Den välkomnande hallen är rymlig och ansluter till både sällskapsrum och sovrumsdel. Här finns gott om förvaring och plats för ytterligare om så önskas. I hallen har vi gästtoaletten som är utrustad med wc, handfat och spegel med belysning. Vidare in i lägenheten ligger det luftiga sällskapsrummet som med öppen planlösning mot kök besitter hela 43 kvadratmeter. En rymd utöver det vanliga med stora fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljusflöde. Härifrån tar man sig ut på balkongen som i högt och fritt läge har en svårslagen utsikt över Gasklockorna och Husarviken.

Köket är fullt utrustat med vitvaror i rostfritt från Husqvarna, gott om arbetsyta samt utmärkt förvaring i form av flertalet skåp, skafferi och lådor. I anslutning till köket ligger det stora sovrummet med plats för stor säng, garderobsvägg och valfri trivselmöblering. Även här ett fantastiskt ljusinsläpp och en härlig vy över Husarviken och parken intill. En passage leder oss vidare till de övriga två sovrummen som på nio kvadratmeter vardera erbjuder en lättmöblerad yta med plats för säng, skrivbord och annan valfri inredning. Dessa sovrum vetter mot föreningens mysiga innergård. Badrummet som är fullt utrustat är i toppskick, precis som hela lägenheten i övrigt.

I huset finns garage och tvättstuga samt att ett stort källarförråd medföljer lägenheten.

Bostaden är belägen i den mysigaste delen av Norra Djurgårdsstaden med närhet till olika restauranger, mataffär med generösa öppettider, apotek, gym samt fina promenadstråk och bryggor vid Husarviken. Närhet till 4H-gård och joggingspår i Lill-Jansskogen och för andra aktiviteter finner ni Ryttarstadion, Kungliga tennishallen och Östermalms IP som vintertid spolas till is. På plats finns flertalet förskolor, caféer, restauranger, Coop, Hemköp samt Puls&Träning. Närhet till Stockholms universitet och Kungliga Tekniska Högskolan.

Goda kommunikationer med cykelvägar, buss och tunnelbana. Knappt 10 minuter tar det att cykla in till Stureplan. Med buss 55 tar du dig snabbt till Stureplan eller vidare bort mot Kungsträdgården eller Slussen. Stombuss nummer 6 går via Odenplan och vidare till Karolinska med täta turer. Promenadavstånd till T-bana Ropsten som tar dig in till T-centralen på 8 minuter.

Passar inte tiden för någon av de öppna visningarna? Hör av dig till mig så löser vi det!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
104 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
5 619 kr/mån
Pris/m²
79 760 kr/m²
Byggår
2012
Räkna på boendet
  • Söndag 21 jan kl 14:15-15:00 Spara
    Öppen visning - Välkommen!
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Högviltsgatan 11, 4tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
8 295 000 kr
Avgift/månad
5 619 kr/mån

Statistik

2 872
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 15 dagar sedan, den 5 januari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips