Labradorgatan 4

Norra Djurgårdsstaden, Stockholm Karta & restider

8 995 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Bli först med att flytta in i denna optimalt planerade 4:a i underbart västerläge, 2,8 i takhöjd, fantastiska tillval och en 11 kvm balkong där du kan njuta av solen från lunch till sen kväll och den fina utsikten över Husarviken och nationalstadsparken. Stora fönsterpartier i kombination med takhöjden skapar en härlig rymd. Lägenheten är väldisponerad med väl tilltagna och härliga sociala ytor, stort kök med goda arbetsytor och bra förvaring samt tre separata sovrum. Lägenheten präglas av omsorgsfulla material. Ljusa träslag möter fina naturmaterial som kalksten och vackra träspaljéer finns i hall och kök för att dela av rummen. Fint massivt golv av ask i hela lägenheten samt klinker i hall. Se materialbeskrivning för mer info eller besök www.aril.se.

Lägenheten säljs på ritning med inflyttning i mars 2019. Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer info eller för att boka in ett möte och visning i området.

Rymligt källarförråd tillhör lägenheten. I föreningen finns en stor lokal som är uthyrd till en förskola. I föreningen finns även en övernattningslägenhet, miniverkstad, cykelrum, barnvagnsrum, källsorteringsrum, bilpool samt garage (separat kö).

Norra Djurgårdsstaden är en spännande och snabbt växande stadsdel i kanten av Kungliga Nationalstadsparken, invid Bobergs kulturmärkta gasklockor, endast ett stenkast från vatten, natur och city. Fina promenadstråk och bryggor vid Husarviken. Närhet till 4H-gård och joggingspår i Lill-Jansskogen och för andra aktiviteter finner ni Ryttarstadion, Kungliga tennishallen och Östermalms IP som vintertid spolas till is. På plats finns redan flertalet förskolor, caféer, restauranger, Hemköp samt Puls&Träning. Närhet till Stockholms universitet och Kungliga Tekniska Högskolan.

Goda kommunikationer med cykelvägar, buss och tunnelbana. Knappt 10 minuter tar det att cykla in till Stureplan. Med buss 55 tar du dig snabbt till Stureplan eller vidare bort mot Kungsträdgården eller Slussen. Promenadavstånd till T-bana Ropsten som tar dig in till T-centralen på 8 minuter. Stombusslinje 6 trafikerar Norra Djurgårdsstaden med start i Ropsten, vidare till Östra Station, Odenplan med slutstation Karolinska institutet. Buss 75 trafikerar området under rusningstrafik morgon och kväll med slutstation Cityterminalen.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
98,8 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
2 806 kr/mån
Pris/m²
91 043 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet
Förening
BRF Äril Båtbyggarparken
Om föreningen
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Labradorgatan 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
8 995 000 kr
Avgift/månad
2 806 kr/mån

Billigare och bättre boende

Om BRF Äril Båtbyggarparken

Antal lägenheter
77
Registreringsår
2016
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

Statistik

1 754
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 25 dagar sedan, den 27 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips