1500 m till Puerto Banus

Nueva Andalucia, Costa del Sol, Spanien

255 000 euro
LägenhetLägenhet

Lägenhet med havsutsikt från terrassen – belägen endast 1500 m från marinan i Puerto Banus i ett centralt och omtyckt område i Nueva Andalucia. Bostaden har en terrass i sydvästlig riktning där man kan njuta av solen från dag till kväll.

Vardagsrummet har plats för både matplats och soffgrupp - härifrån har man direkt utgång till terrassen. Lägenheten har 2 sovrum i full storlek samt 1 mindre sovrum för gäster. Bostaden har renoverats med nytt kök, nya golv och fräscht badrum. I bostadsområdet kan man koppla av vid ett härligt poolområde med trädgård.

Bostadsområdet har ett mycket attraktivt läge bara 600 m till restaurangkvarteren kring Centro Plaza där man även har tillgång till service och butiker. Läget gör att man är helt oberoende av att ha bil då man är nära restauranger, matbutiker och havet. Den världsberömda marinan Puerto Banus i Marbella ligger inom kort promenadavstånd - här finns det mest omfattande utbudet på kusten av restauranger, nöjesliv, strandliv och exklusiva butiker. De som har golfintresse har golfdalens 4 banor inom bekvämt avstånd såsom Aloha Golf, Las Brisas och Los Naranjos – några av de mest välkända banorna på Costa del Sol.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
100 m²
Biarea
16 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
24 480 kr/m²

Sam Hultegård

Svenska Mäklargruppen

Telefon: 08-55 11 57 97 Kontor: 08-55 11 57 97

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Statistik

244
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 261 dagar sedan, den 30 april 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips