Ny etagélgh 4:a vid pool, Playa Flamenca

Orihuela Costa / Costa Blanca,

189 000 euro
Bostadsrätticon_brf_inactive

Klar för inflyttning. Helt nybyggd etaglägenhet med poolläge. 3 sovrum, 2 badrum, 1 wc, stor uteplats i söder. Centralt läge nära restauranger och affärer. Gångavstånd till havet.

Bättre läge än så här är det svårt att hitta. Denna nybyggda etagétägenhet med radhuskänsla ligger i det "låsta" området La Qunita, som ligger ca 500m från havet. Förutom havet, är det nära till trevliga restauranger som t.ex. "The Sun Rise" med fantastisk utsikt över Medelhavet. Det är även nära till Burger King, Rocky´s m.fl.

Området är helt nybyggt och klart för inflyttning. Detta är den sista lägenheten som finns kvar, så ni som ska ner nu snart, hör av er för en visning.

Fin pool finns i området. Privat p-plats till respektive lägenhet.

Lägenheten ligger med entré från markplanet med stort vardagsrum och kök i öppen planlösning, gästtoalett samt utgång till uteplats och trädgård. Direktaccess från tomten till poolområdet. Gott om plats för både matgrupp med parasoll och solstolar. Söderläge.

1 tr upp från entréplanet finns sovrummen. Ett större masterbedroom med eget badrum, samt 2 mindre sovrum som delar på ett badrum. Golvvärme i badrum.

Bostäderna säljs omöblerade och utan vitvaror. Pris för ett lyxigt möbelpaket inkl allt + vitvaror ligger på ca 10.000 euro, och ett med prisvärt alternativ kostar ca 5.000 euro, installerat och klart. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för exempel på möbelpaket och pris

Mäklarhuset Costa Blanca har stor erfarenhet av försäljningar av bostäder på Costa Blanca. Vi hjälper er genom hela köpprocessen via svensktalande advokatbyrå. Vi har även kontakt med hantverkare som kan hjälpa er att iordningställa ert nya boende efter era önskemål. Referenser lämnas.

Är ni på väg ner till Spanien snart? Boka gärna en dag för att se detta objekt samt några av våra övriga selektivt utvalda lägenheter och hus vi har tillgängliga för försäljning. Vi saluför enbart bostäder vi själva tycker om och tror på. Gå gärna in på vår hemsida; www.maklarhusetcostablanca.se för att se vad som finns till salu just nu.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
96 m²
Biarea
33 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
18 698 kr/m²
Byggår
2016
Räkna på boendet

Statistik

44
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 18 dagar sedan, den 11 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips