Johannesbäcksgatan 95 (Trapphus 1)

Östra Salabacke, Uppsala Karta & restider

4 095 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

DET BÄSTA AV BÅDA VÄRLDAR!
4 ROK SOM ERBJUDER HÄRLIGT BALKONGHÄNG I SOLIGT SYDVÄST ELLER GRILL OCH LOUNGE PÅ DEN STORA UTEPLATSEN.

Nu ges möjligheten att förvärva en nyproducerad 4:a i Knäckepilens unika arkitektur. Modern och stilren elegans i ett optimalt läge. Denna gavel lägenhet erbjuder 3.5 meter i takhöjd, en solfylld balkong i sydväst läge och en uteplats på hela 15 kvm.

Fantastisk umgängesdel om hela 41 kvm som präglas av ett härligt ljus och rymd. Bestående av ett tilltalande kök med gott om bänkytor i öppen planlösning mot ett rymligt vardagsrum med stora fönster och utgång till den härliga uteplatsen och rymlig balkong. I lägenheten finns även tre bra sovrum, ett helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare samt separat wc.

Besök gärna projektets hemsida för mer information och för att se vilka andra lägenheter som finns i projektet, www.knackepilen.se

Hitta hem med lägenhetsväljaren!

På projektetshemsida www.knackepilen.se finner du en lägenhetsväljare som gör det lätt för dig att att hitta rätt lägenhet och läge. Verktyget ger dig en bra överblick var i huset bostaden är placerad.

Välkommen hem!
Läget är troligtvis det bästa och mest unika! Knäckepilen ger dig Östra Sala Backes härligaste läge, mellan den grönskande Knäckepilsparken och en välplanerad inbjudande kvartersgård, med bekvämt avstånd till expansiva Gränbystaden. Här bor du i ett modernt hem med vacker och utmärkande arkitektur!

Byggnaden är ett vackert arkitektritat hus upp till 8 våningar med bostadsrätter i varierande storlekar, 1 rok till 4 rok, som alla har en unik karaktär och utformning. Lägenheterna har noggrant planerats för att skapa ljusa, tilltalande och bekväma hem. Många av lägenheterna är genomgående med både morgon- och kvällsljus och har tillgång till minst en balkong eller uteplats. På den trevliga gården som delas med grannfastigheterna kommer det att finnas omsorgsfullt planerade ytor för umgänge, odling och lek.

Föreningens egna oas- en fanstastik och imponerande takterass, över trapphus 2, som erbjuder härliga möjliheter till lounge och umgänge, härligt sollägel hela dagen och imponerande vy från detta höga läge.

Knäckepilen byggs av Åke Sundvall, vinnare av flertalet utmärkelser som exempelvis Årets Stockholmsbyggnad 2014, och har ritats av innovativa Belatchew arkitekter.

Inflyttning är beräknat till kvartal 1 -2019

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
94 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
4 865 kr/mån
Pris/m²
43 564 kr/m²
Byggår
2017-2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Johannesbäcksgatan 95 (Trapphus 1) och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 095 000 kr
Avgift/månad
4 865 kr/mån

Billigare och bättre boende

Statistik

1 295
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 167 dagar sedan, den 7 juni 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips