Fin lägenhet i exklusivt område

Porto de Mós, Lagos, Portugal

335 100 euro
LägenhetLägenhet

Referens: ALG1471
Fin lägenhet som ligger i ett mycket exklusivt område med utsikt över stranden Porto de Mós. Till bostadsområdet finns 4 utomhuspooler och en inomhuspool, jacuzzi, bastu, tennisbanor, restaurang, bar och trädgårdar med direkt tillgång till stranden genom en gångväg.
Det ligger i Porto de Mós, 2 km från mysiga Lagos centrum och alla dess bekvämligheter, tjänster, butiker och hamnen, full av liv och nattliv.
Denna bekväma lägenhet med modern design har en rymlig balkong och består av 3 sovrum, gott om utrymme i vardagsrum,välutrustat kök och 2 badrum.
Vidare har fastigheten garage för 1 fordon, den är utrustad med golvvärme, luftkonditionering, tv och Wi-Fi och säljs fullt utrustad och möblerad.

Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. PortugalMäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. PortugalMäklarna är även en i Sverige auktoriserad mäklarbyrå och medlemmar i mäklarsamfundet.

Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.

Välkomna ner och besök oss.

PortugalMäklarna

Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril

Sverige: Stureplan 4 c, 4 tr 114 35 Stockholm

Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035

Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimao, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loule, Olhau, Ericeira Silverkusten, Madeira, Alentejo mfl

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
128 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
23 562 kr/m²

Statistik

682
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 270 dagar sedan, den 28 april 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips