Pottholmen

Pottholmen, Karlskrona Karta & restider

4 698 000 kr
LägenhetLägenhet

Hörnlägenhet en våning upp med utsikt mot havet med ljusinsläpp från tre väderstreck. Dubbla balkonger, varav en stor i västerläge mot havet. Sociala umgängesytor i öppen planlösning mot havssidan. Gäst-wc och separat tvättstuga.

Brf Strandpromenaden blir ett modernt flerbostadshus på sex våningar med bostadsrätter på alla plan samt spa, övernattningslägenhet och lokaler för verksamheter i gatuplan. Totalt ryms 95 lägenheter i kvarteret, i storlekar från två till fem rum och kök. Husens placering tillsammans med lägenheternas individuella utformning gör att de allra flesta kommer att kunna ta del av den härliga utsikten mot vattnet. En skön promenad längs Borgmästarekajen så är du mitt i city.

Innergården blir en inbjudande, grön oas – tillgänglig för alla i föreningen. Öppningen mellan de västra huskropparna gör att kvällssolen når in. Gården rymmer olika funktioner, med flera sittgrupper, lekyta och gott om plats för cykeluppställning. Här planteras träd och klätterväxter. Spaljéer och pergolas förstärker rumskänslan och bidrar till en intim och trivsam utemiljö. En perfekt plats för att njuta av härliga sommarkvällar tillsammans med grannarna.

Lägenheterna är omsorgsfullt planerade. Arkitekten har strävat efter att ge så många utblickar mot vattnet som möjligt och skapa genomgående ljus i lägenheterna. Alla bostäder har minst en balkong eller uteplats, ofta med möjlighet till inglasning. Det finns gott om förvaring, ofta med skjutpartier. Våtutrymmena är rymliga och de större lägenheterna har dubbla badrum och separat tvättavdelning.

Genom utvecklingen av Pottholmen bildas en ny attraktiv entré till staden, en naturlig förlängning av centrum. Här är människorna och havet i fokus. Pottholmen blir en mötesplats för både arbete, vardag och upplevelser, i en grön stadsdel där miljö och långsiktig hållbarhet prioriteras. Här njuter du av stämningen och närheten till havet.

Nu förbereds byggstarten för den första etappen bostäder, i den västra delen som vetter mot Borgmästarfjärden. Här planeras för cirka 450 bostäder, där flertalet får en fantastisk utsikt mot havet. Det planeras också för kontor, butiker och service. En oas där kajpromenader, bryggor, restauranger, caféer och parkmiljöer skapar naturliga mötesplatser.

Läget kan inte vara bättre, med vatten åt flera håll och Karlskrona centrum på promenadeller cykelavstånd. Närheten till resecentrum med tåg- och busstrafik ger stadsdelen en stor utvecklingspotential. Det är lätt att ta sig hit, men det är också nära till nya upplevelser på andra platser. Brf Strandpromenaden är Kärnhems första bostadskvarter på Pottholmen, i bästa läge utmed Borgmästarekajen och närmast centrum. Vårt kvarter
blir startskottet för utvecklingen av stadsdelen, som successivt kommer att växa fram. Ta vara på möjligheten att bli först – och få bo i absolut toppläge!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
123 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
5 640 kr/mån
Pris/m²
38 195 kr/m²
Driftkostnad
11 076 kr/år
Byggår
2017-19
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Pottholmen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 698 000 kr
Avgift/månad
5 640 kr/mån
Driftkostnad
11 076 kr/år

Statistik

1 702
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 337 dagar sedan, den 14 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips