Bostadsrättslägenhet i Puerto de Andratx, Mallorca

Puerto de Andratx, Mallorca, Spanien

575 000 euro
LägenhetLägenhet

Den här underbara lägenheten med fantastisk utsikt över hamnen är belägen i en lugn del av bostadsområdet Montport på sydvästra Mallorca. Bara några minuter bort ligger centrum av Puerto de Andratx och på en 5 minuters promenad kommer man till Club de Vela via en privat stig.

Den ljusa lägenheten i söderläge totalrenoverades 2010 och har 3 sovrum, 1 badrum och en gästtoalett. Vidare finns det ett stort vardagsrum med matplats och ett separat kök. Både vardagsrummet och ett av sovrummet öppnar ut mot en täckt terrass med havsutsikt.

Ytterligare funktioner är varm och kall luftkonditionering i sovrummen, öppen spis, tvåglasfönster samt en exteriör parkeringsplats. Vidare finns det en stor gemensam pool.

Området och sevärdheter

Puerto de Andratx är en hamn på västra Mallorca, som sedan länge har använts av navigatorer. En gång i tiden var hamnen en fiskeby men som idag har förvandlats till en förstklassig turistby. Området är känt för bergskedjan Tramuntanas landskap samt vikar som lockar många turister att tillbringa sin semester i någon av byns hotell, uthyrda villor eller lägenheter. Puerto de Andratx har många utländska invånare, främst från andra europeiska länder. Med en 30 minuters bilresa kan man komma till huvudstaden Palma.

https://www.novamallorca.com/en/property/id/732849-apartment-monport-majorca

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
75 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
73 895 kr/m²

Statistik

115
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 265 dagar sedan, den 2 maj 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips