Tallmyrslingan 9, lägenhet 1

Sälen, Malung Karta & restider

2 795 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

Succén fortsätter, nu säljstartar vi Brf Högfjällsbyarna 2! Etappen består av 3 vackra fulltimmerhus i parhusform med totalt 6 lägenheter. Husgaveln har magnifika spröjsade fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. I vardagsrum och kök är det öppet till knock vilket ger en takhöjd på nästan 5 meter! Detta tillsammans med den värmande kaminen ger en oslagbar känsla. Bostaden rymmer upp till 6 bäddar. Vid entrén finns ett generöst trädäck med utespa, perfekt för återhämtning efter en lång dag i backen. Bilplats i direkt anslutning till huset. Anslutningslift till Högfjällshotellet utanför dörren. Läs gärna mer i det bifogade prospektet under flicken "Dokument och länkar".
Beräknat inflytt är Q4 - 2018.

Högfjället är sammankopplat med Lindvallen via transportliftar och med Skid & Badbussen tar du dig enkelt mellan alla Sälens övriga skidområden, bussen är gratis för dig med SkiPass.

Högfjället erbjuder ett stort och varierat restaurang- och nöjesutbud. Från lunchrestaurangen mitt i backen där du åker skidor fram till dörren till de riktiga gourmetrestaurangerna inne på Högfjällshotellet. Afterski, nattklubb samt pianobar -alla med liveartister flera gånger i veckan.

På Högfjället är de flesta nedfarter blå och gröna så hela familjen kan börja sin skidsemester tillsammans från toppen. Tycker du dessutom om breda härliga backar med plats för stora carvingsvängar så är detta platsen för dig.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
87,4 m²
Biarea
13,8 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
2 795 kr/mån
Pris/m²
31 979 kr/m²
Byggår
2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tallmyrslingan 9, lägenhet 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 795 000 kr
Avgift/månad
2 795 kr/mån

Statistik

5 670
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 181 dagar sedan, den 26 maj 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips