Lägenhet i Santa Catalina, Palma

Santa Catalina, Palma, Spanien

895 000 euro
Bostadsrätticon_brf_inactive

Det här charmiga radhuset är beläget på en mysig gata med vackra träd och pittoreska fasader i ett lugnt område i det trendiga kvarteret Santa Catalina, Palma de Mallorca. I närheten finns många utmärkta restauranger och barer och centrala Palma kommer man till på en kort promenad.

Huset på Mallorca i traditionell stil är fördelat på två våningar och har 3 sovrum och 3 badrum. Det ljusa vardagsrummet med matplats har höga trä takbjälkar och stora panoramafönster och öppnar ut mot en underbar bakgård med fontän. Vidare finns det möjlighet att bygga en takterrass eller ytterligare en våning.

Ytterligare funktioner är luftkonditionering och centralvärme. En fantastisk möjlighet att köpa ett hus i ett av Palmas mest eftertraktade områden.

Området och sevärdheter

Santa Catalina är ett trendigt, oerhört eftertraktat område i centrala Palma de Mallorca med en mängd olika restauranger och fashionabla tapasbarer, framförallt på gågatan Calle Fabrica. Den välkända saluhallen Mercat de Santa Catalina erbjuder alla typer av färska grönsaker, kött och fisk. Ändå är Santa Catalina och Son Espanyolet känt för att vara lugna bostadsområden.

https://www.novamallorca.com/en/property/id/732785-house-santa-catalina-palma-mallorca

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
160 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
53 899 kr/m²

Statistik

173
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 205 dagar sedan, den 2 maj 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips