Västgötaresan 39

Sävja, Uppsala Karta & restider

1 695 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen till detta bostadsrättsradhus med bästa gavelläge! Denna bostad erbjuder hela 2 stycken uteplatser samt en balkong! Den största uteplatsen är belägen på baksidan i insynsskyddat läge. Denna rymliga uteplats är ett perfekt ställe för många trevliga middagar i kvällssolen. Den andra uteplatsen har är belägen i östligt läge, lika så bostadens balkong, en perfekt plats att avnjuta morgonkaffet på.

Denna bostaden fördelar sig på två plan. På entréplanet finner du en rymlig möblerbar hall, ett ljust och fräscht kök med plats för större matgrupp, bostadens vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från större fönsterparti samt utgång till den större insynsskyddade uteplatsen. Bostaden har två stycken välutrustade badrum, ett med dusch på entréplan samt ett med badkar och tvättmaskin på våning två. På övre plan finner du vidare 3 stycken sovrum. Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter tack vare flertalet garderober i både sovrum och hall samt i rymlig klädkammare. Till bostaden finns ett externt förråd beläget intill entrén, perfekt för den som är i behov av extra förvaring.

Västgötaresan är belägen i Sävja där ni aldrig är långt ifrån naturen! Med ett lugnt boende alldeles intill naturen gör detta till ett perfekt boende för både för unga vuxna, seniorer eller barnfamiljer då det finns flertalet lekplatser i området! Beläget endast 7 km söder om Uppsala kan du njuta av stadens puls på avstånd! Från området tar man sig enkelt med buss in till centrala Uppsala, för den som föredrar bilen tar detta endast 15 minuter. Fina cykelvägar sträcker sig även hela vägen in till centrum. Sävja erbjuder god service i from av matbutiker, apotek, café, ett flertal förskolor samt en skola för årskurs F-9.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
110,5 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
7 379 kr/mån
Pris/m²
15 339 kr/m²
Driftkostnad
10 548 kr/år
Byggår
1988-1990
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Västgötaresan 39 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 695 000 kr
Avgift/månad
7 379 kr/mån
Driftkostnad
10 548 kr/år

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 004
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 31 dagar sedan, den 21 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips