Skogalundsklippan 16

Skogalundsklippan, Nacka Se på karta

2 850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90,5 m²
Byggår
1985
Förening
BRF Skogalundsklippan i Nacka
Om föreningen
Avgift
6 032 kr/mån
Pris/m²
31 492 kr/m²

Välkommen till Skogalundsklippan 16 och denna fint renoverade och välplanerade lägenhet. Här erbjuds en modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar ett socialt hem. Lägenheten ligger högt upp i huset vilket ger ett insynsskyddat läge och en härlig utsikt. Från lägenhetens master bedroom har du utgång till lägenhetens balkong som ligger in mot föreningens lummiga innergård. De två andra sovrummen är i bra storlek och rymmer säng, skrivbord och förvaring. Lägenhetens har ett stilrent renoverat badrum och en extra wc.

På Skogalundsklippan bor ni lugnt och trivsamt i grönskande omgivningar. Närhet till såväl natursköna områden såsom till shopping, service och nöjen. Mycket goda kommunikationer i området, exempelvis tar buss 442 er direkt till Slussen på 15 minuter. Med bil nås centrala Stockholm på omkring 10 minuter.

På promenadavstånd finner ni den populära och välkända gallerian Nacka Forum. Här finns allt man kan önska sig i form av butiker, restauranger, caféer och service, mer information finns på www.nackaforum.se
Med en kort promenad från lägenheten nås ett stormarknadsområde med ICA Maxi.

Det är även promenadavstånd till det natursköna Nyckelviksområdet. Här finns gott om mysiga promenadstråk och man kan passa på att fika i den anrika Nyckelviksgården som omges av kulturväxtodlingar och en charmig handelsträdgård. I området finns även en av Nackas populäraste badsjöar, Långsjön, där man kan njuta av ett dopp vid badklipporna.

Välkommen till ett boende att stormtrivas i!

Läs mer hos mäklaren
Notar