Costa del Sol, Benalmadena

Spanien

252 000 euro
LägenhetLägenhet

Dessa nybyggda toppmoderna lägenheter i Benalmadena, ligger belägna inom ett privat bostadsområde som erbjuder er en storslagen havsutsikt, en stor gemensam pool och genomtänkt designade ytor, fantastiska anlagda trädgårdar och viloplatser.
Varje lägenhet och etagevåning har sin egen privata parkering och förråd, tillsammans med en högkvalitativ interiör av bästa finish, klimatanläggning och aero-termiskt varmvatten. Inom de gemensamma utrymmena finner du gymmet med sport och fritidsfaciliteter tillgängliga för alla boende.
Det är inte bara byggnadens höga standard och utsikt som gör denna Benalmadena fastighet så speciell, utan även omgivningen. Besök en av flera golfbanor, den livfulla Benalmadena stranden eller den pittoreskt vita byn Benalmadena Pueblo. Det finns alltid något att göra på denna vackra del av kusten. Benalmadena har en prisbelönt marina där du kan uppleva gastronomiska läckerheter eller ta en kryssning längs kusten på en av de många båtutflykter som erbjuds. Det är också hem för några fantastiska sandstränder som gränsar till en bred strandpromenad. Tivolits park ligger bara några minuter bort i Arroyo de la Miel.
Ni har endast 20 minuter till Malaga flygplats, detta moderna område kommer att tilltala alla som är på jakt efter traditionell andalusisk charm kombinerad med modern design.

Tveka inte att kontakta vår mäklare Frederick Jelliff som pratar Svenska enligt uppgifterna nedan.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
148 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
17 095 kr/m²

Statistik

84
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 166 dagar sedan, den 9 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips