Costa del Sol, Estepona

Spanien

795 000 euro
LägenhetLägenhet

Den här strandlinjen i Estepona består av 70 lägenheter och 2 unika villor som ligger i en imponerande 10,000 m2 stor tomt byggd med de senaste materialen till en extremt hög standard.
Estepona är en av de få Costa del Sol städer som har lyckats behålla sin typiska spanska pueblo charm och karaktär, med många tapasbarer som serverar traditionell spansk mat i en mycket inbjudande och vänlig atmosfär.
Denna fantastiska planlösning är belägen på en av de mest eftertraktade platserna i Costa del Sol och erbjuder ett unikt läge som kombinerar frontlinjen på stranden med möjlighet att gå till stadens centrum Estepona.
De stora anlagda områdena och simbassängerna ser naturliga ut tillsammans genom den vackra designen och den enkla formen på byggnaderna. Med stora fönster fylls inredningen med ljus medan du kan beskåda den magnifika havsutsikten, du kommer ges utsikt över en spektakulär soluppgång och solnedgång.
Välj mellan ett alternativ med två, tre eller fyra sovrum, underjordisk parkering och med gemensamma utrymmen som inkluderar ett gym och ett spa. Den imponerande arkitekturen och den önskvärda strandlinjen har redan gjort detta komplex till en av de bästa säljarna på Costa del Sol.
Området är beläget i utkanten av Estepona, med sina slingrande gator och gammal andalusisk charm. Du kan upptäcka en av de många gastronomiska läckerheterna i gamla stan eller ta en promenad ner till Marina. I utkanten av Estepona hittar du Laguna Village full av boutiquer, restauranger och egen strandklubb.
Runt om Estepona Town hittar du ett brett utbud av golfbanor som är roliga och utmanande för både nybörjare och professionella, allt inom en kort bilresa från stadens centrum, El Paraiso, Los Flamingos Golf, Valle Romano Golf Resort , Finca Cortesin och Casares Golf för att nämna några.

Tveka inte att kontakta vår mäklare Frederick Jelliff som talar Svenska enligt uppgifterna nedan. Ref.: MPN187

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
155 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
51 490 kr/m²

Statistik

248
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 178 dagar sedan, den 29 juli 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips