Costa del Sol, Fuengirola

Spanien

199 000 euro
LägenhetLägenhet

Nyutgiven modern bostadsutveckling bestående av 2 och 3 sovrum samt takvåningar på Costa del Sol.

Denna utveckling har ett mycket önskvärt läge inom gångavstånd till affärer, restauranger och kommersiella centra. Bara inom några minuters bilresa till Fuengirola finner ni bl.a. spanska restauranger, barer, vattenpark och en vacker småbåtshamn. Området fördelar sig från närhet till golfbanor, köpcentret Miramar, tåglinjen som tar er till flygplatsen och Malaga. Med bil har Ni 20 minuters bilresa till Malaga flygplats. men här kan man också bo utan bil.

Dessa moderna lägenheter i modern stil har byggts till en hög standard och är en av de unika Costa del Sol nybyggnationerna som ligger inom gångavstånd från alla bekvämligheter. Den består av 124 lägenheter och takvåningar som erbjuder modern byggnation, stora utomhusområden och med en fin utsikt. Alla fastigheter har oslagbara söder och sydväst lägen så att du kan njuta av sol på din terrass hela dagen. Komplexet har utformats för att ge er maximal komfort och livskvalitet i Spanien, det är en idealisk plats för avkoppling och nöje.

Gemenskapsområdena inkluderar pool, gym, trädgårdar och lekplatser som tillsammans gör detta till en perfekt fastighet. Planer har redan godkänts för utveckla en av de största stadsparkerna på Costa Del Sol, denna kommer att ligga precis utanför er tröskel.
Tveka inte att kontakta vår mäklare Frederick Jelliff som pratar Svenska enligt uppgifterna nedan.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
132 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
15 129 kr/m²

Statistik

370
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 165 dagar sedan, den 8 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips