Costa del Sol, Fuengirola

Spanien

545 000 euro
LägenhetLägenhet

Detta är platsen för att njuta av en av de vackraste havsutsikterna på Costa del Sol!

Designat för året-runt boende, fritid och njutning - vi är glada över att kunna presentera detta nya lägenhetsprojekt med fantastisk havsutsikt och inom gångavstånd till stranden.

Bekvämt beläget inom 5 minuters promenad till stranden, järnvägsstationen, affärer, restauranger, barer ... Dessutom precis bredvid dörren till ett av de mest exklusiva hotellen i området, som erbjuder en rad lyxaktiviteter - spa och hälsocenter, tennis, padel, restaurang med Michelin-stjärna, lyxig bar på takterrassen med infinity pool ... En hel värld av möjligheter vid din dörr - kliv in i ett av de mest eftertraktade och prestigefyllda områdena på Costa del Sol.

Den studerade layouten, avståndet och orienteringen av var och en av lägenheterna och takvåningarna ger en magnifik havsutsikt över den varma Medelhavsblå himmeln och havet. Projektet har en avantgarde-arkitektur med ädla material för att skapa hem där energieffektiviteten är ett framstående kännetecken.

Perfekt beläget vid järnvägsstationen, och tack vare närheten till motorvägen kan du nå Malaga flygplats bara 10 minuter. Kommunikationen med tåg är också väldigt bra eftersom du kan nå Malaga centrum på knappt 20 minuter.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
124 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
44 121 kr/m²

Statistik

61
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 74 dagar sedan, den 6 december 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips