Costa del Sol, Marbella

Spanien

290 000 euro
LägenhetLägenhet

En ny utveckling på Costa del Sol i Marbella! Beläget i ett privilegierat läge strax norr om Marbella centrum, ett område med flera fördelar från närhet till köpcentrum, Sierra Blanca Hills, Puerto Banus och många fantastiska golfbanor.

Detta är ett modernt område i Marbella med lägenheter i ett komplex som byggdes enligt kraven i den internationella certifieringen för hållbar konstruktion BREEAM. Området komprometterar 49 eleganta moderna lägenheter med 2,3 och 4 sovrum, med utsikt över Marbella och Medelhavet. Byggda med stora skjutdörrar, stora vardagsrum som är fulla av ljus tack vare sin placering, förstärkta säkerhetsdörrar, inbyggda garderober, varm och kall luftkonditionering m.m. I området finner man vackert anlagda gemensamma områden med en vacker pool. Här kan man få maximal njutning och avkoppling i sitt boende.

Området är en perfekt kombination av lugn beläget i hjärtat av Marbellas kommersiella centrum. Området ligger bara några minuters bilfärd från Gamla stan i Marbella, sandstränder, restauranger och affärer. Puerto Banus hamnen med sina boutiquer och nattklubbar finner ni inom 5 minuters bilresa.
Tveka inte att kontakta vår mäklare Frederick Jelliff som pratar Svenska enligt uppgifterna nedan. Ref.: MPN111

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
157 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
18 541 kr/m²

Statistik

140
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 176 dagar sedan, den 29 juli 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips