Costa del Sol, New Golden Mile

Spanien

273 000 euro
LägenhetLägenhet

Dessa 72 lägenheter, belägna inom välskött anlagda trädgårdar och omgiven av golfbanor, har nyligen listats som ett fantastiskt ’boutique’ Costa del Sol-projekt. Denna pittoreska och moderna fastighet är belägen på 'the New Golden Mile', endast 10 minuter från Estepona, 15 minuter från Puerto Banus/Marbella och 50 minuter från Malaga flygplats. Intill finner du den största djurparken på Costa del Sol - den perfekta utflykten för alla åldrar där man kan njuta av den vilda naturen och även delta i äventyrsaktiviteter. I den närbelägna Laguna Village med sin exklusiva strandklubb, finner du de bästa restaurangerna och förträffliga butiker.
Förutom golfbanorna Estepona, Atalaya, El Paraiso och Los Flamingos, alla i närheten, finns inom fastighetsområdet gemensamma pooler, gym och en sällskapsklubb som inkluderar medlemskap i Resina Golf and Country Club.
Det eleganta köket med öppen planlösning integreras med vardagsrummet som i sin tur ansluter sig till den rymliga terrassen med utsikt över trädgården och bergen. Alla dessa energisparande Estepona-lägenheter har privat parkering och förrådsrum.
Tveka inte att kontakta vår mäklare Frederick Jelliff som pratar Svenska enligt uppgifterna nedan. Ref.: MPN230

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
156 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
17 564 kr/m²

Statistik

122
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 177 dagar sedan, den 31 juli 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips