Lägenhet i Cala Vinyas, Mallorca

Spanien

575 000 euro
Bostadsrätticon_brf_inactive

Vacker lägenhet framför havet i Cala Vinyas

Modern våning med pool och havstillgång på den sydvästra kusten av Mallorca

Attraktiv lägenhet med terrass och havsutsikt ligger på fjärde våningen av totalt sex våningar, i ett välskött bostadshus framför havet. Den eleganta våningen erbjuder en ljus modern inredning med trevlig terrass och vackra vyer. Lägenheten har direkt tillgång till ett stort gemensamt poolområde, en fin sandstrand och havet.

Bostadsytan är på 120 m2 och är fördelat på tre sovrum, tre badrum, ett vardagsrum, kök och matplats. Terrassen har en yta på 21 m2. Ytterligare information: Luftkonditionering, hiss, parkering, privat terrass, pool, tillträde till havet, tillgång till stranden, havsutsikt.

Cala Vinyas är ett lungt och trevligt område som är beläget alldeles intill strand och hav. Här är det gångavstånd till den fina sandstranden och ett antal affärer. Det tar endast 15 minuter till Palma City med bi loch 20 minuter till den internationella flygplatsen Son Sant Joan.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
120 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
43 125 kr/m²
Räkna på boendet

Statistik

137
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 101 dagar sedan, den 11 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Till salu i närheten

Guider & Tips