Bryggvägen 17, vån 3

Stockholm Karta & restider

7 195 000 kr
LägenhetLägenhet

Varmt välkomna till denna nyproducerade och välplanerade fyra om 99 kvm med social öppen planlösning, moderna materialval och en stor möblerbar balkong med en harmonisk utsikt över Mälarens glittrande vatten! Här kan du njuta i solen samtidigt som du ser båtarna åka förbi med jämna mellanrum. Bostaden består av ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot det moderna, stilrena köket. Vidare finns 3 st sovrum samt både badrum och wc. Det erbjuds även god förvaring i både klädkammare samt tillhörande källarförråd.

Brf Kanotbryggan är belägen i Gröndal Strand och återfinns på adresserna Bryggvägen 17-21, med ett perfekt läge intill Mälarens vatten. Både interiören och exteriören är utformat av arkitekter och genomsyras av noggrant utvalda materialval och smart sociala planlösningar. Föreningen består av totalt 52 st lägenheter som är fördelade på två huskroppar - Backhuset och Brygghuset. I Backhusets källare och suterrängplan finns bland annat bostadsrättsföreningens garageplatser, förråd, cykelrum och källsorteringsrum.

Ert nya grannskap präglas av en grönskande natur och massor av vattenmiljöer, samtidigt som all närservice finns en kort promenad bort. Här finns sköna möjligheter till svalkande dopp på bara några meters avstånd och vid vattnet väntar nyanlagda badbryggor vid klipporna. Här bor ni med en extrem närhet till Ekensbergs udde och Vinterviken med möjligheter till härliga promenader, fikapauser, joggingrundor och badplatser. Kommunikationerna är goda med buss nr 133 samt tvärbanan från närliggande Gröndals centrum. I Gröndals centrum finns allt man kan tänkas behöva så som mataffär, ett antal restauranger med uteservering, bibliotek, populära bageriet Lundbergs, florist, Gröndals deli, skomakare och mycket mer. På endast några minuters avstånd med buss eller tvärbana når ni dessutom Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger och matbutiker. Väl där finns även ytterligare busslinjer, flygbussarna till Arlanda och tunnelbanans röda linje.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
99 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
4 973 kr/mån
Pris/m²
72 677 kr/m²
Byggår
2018
Räkna på boendet
Förening
BRF Kanotbryggan
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Bryggvägen 17, vån 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
7 195 000 kr
Avgift/månad
4 973 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Kanotbryggan

Antal lägenheter
52
Registreringsår
2014
Status
Äkta förening
Föreningens betyg (2016)

Högsta betyg A++ innebär en mycket god ekonomi. Lägsta betyg C betyder att föreningen har ekonomiska svårigheter.

C B A A+ A++
Köp BRF-analys på allabrf.se

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 493
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 30 dagar sedan, den 19 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips