Grönlingens väg 4, vån 4 / 4

Sundbyberg / Ursvik, Sundbyberg Karta & restider

3 195 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen till denna fantastiskt fina fyra med bästa läget i lummiga Ursvik! Bostaden är genomgående ljus och rymlig. Här finns alla bekvämligheter som ni kan önska av ert boende som diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och härlig balkong. Flertalet fönster vilka skapar en ljus och härlig atmosfär. Bostaden har tre sovrum båda i bra storlek och med fri utsikt över området. Balkongen kan inredas med en stor möbelgrupp varifrån man kan njuta av en trevlig utsikt över innergården.

Lägenheten ligger i mysiga Ursvik i ett radhus och villaområde med möjlighet till parkeringsplats vid lägenheten och busshållplats ca 200 meter från bostaden. Närhet till skola och förskola t.ex., Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola, Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan samt Milots förskola och Granatäpplets förskola.

Ursvik är i ständig utveckling. På www.ursvik.se finns utökad information om planerna för området. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går precis utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen T-bana. Från Sundbybergs centrum kan man även välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana (spårvagn) och ett flertal bussar. I framtiden planeras för tvärbanans Kistagren med en hållplats vid kommande Ursviks torg, som ligger på mycket kort promenadavstånd från bostaden.

En bit bort ifrån bostaden ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadstigar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns nyöppnade Arigato sushi, restaurang Mateos, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt.

Måste ses, varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
82 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
4 179 kr/mån
Pris/m²
38 963 kr/m²
Driftkostnad
3 792 kr/år
Byggår
2013
Räkna på boendet
  • Söndag 22 apr kl 13:15-14:00 Spara
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Grönlingens väg 4, vån 4/4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 195 000 kr
Avgift/månad
4 179 kr/mån
Driftkostnad
3 792 kr/år

Statistik

2 128
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 13 dagar sedan, den 7 april 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips