Nordsjö

Tjörn Karta & restider

3 790 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

Mossholmen växer fram som ett nytt kustsamhälle där du kan bo bekvämt året om. Bostäder för er som älskar havsmiljön och vill ha hög livskvalitet.

Markens utformning

Kvarteret Nordsjö ligger längs Mossholmens västra kaj och kommer enligt detaljplanens intentioner bebyggas med flerbostadshus i tre våningar och en vindsvåning.
De tre husen placeras längs kajen, inbördes förskjutna. Parkering sker i ett gemensamt parkeringsgarage under husen, vilket ger trygga parkeringar året om, samtidigt som så lite mark som möjligt tas i anspråk.
Öster om bostadshusen anläggs en skyddad entrégård med parkmiljö och kompletterande parkering för besökare samt gemensamt miljörum mitt på entrégården vid garageinfarten. Ut mot gatan i den norra delen skapas parkering och ett eget mindre miljörum för kvarteret Ingo. De mindre komplementbyggnaderna på entrésidan, med sedumtak, bidrar tillsammans med cykelparkering och låga plank runt besöksparkeringarna till en småskalig miljö, med intimare gårdsrum. Parken karaktäriseras av typiskt bohuslänskt krypande och klättrande växtlighet och genomkorsas av flera olika rörelsemöjligheter.
Bostäderna i markplan får tillgång till stora uteterrasser i väster. Även terrassytan mellan husen knyts till intilliggande lägenheter. Mellan de två södra husen görs en passage från entrégården till bryggan.

Husets arkitektur

Bostadshusen ges en traditionell huskropp med sadeltak. Fasaderna mot väster glasas upp med stora skjutpartier. Mot norr, söder och öster görs en mer sluten karaktär. I kontrast till de skarpskurna volymerna ges balkonger en böljande form som påminner om vågor.
Fasaderna kläs med ljusa skivor med vertikal indelning för att knyta an till en traditionell kustnära färgskala samtidigt som skivmaterialet tål det utsatta läget. Karaktärsmässigt ansluter det också till befintliga hus i Kv Ingo på piren i norr och till Kv Amazon i söder. Taken bekläds med grå plåt lika övrig bebyggelse i området.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
93,7 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
6 375 kr/mån
Pris/m²
40 448 kr/m²
Byggår
2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Nordsjö och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 790 000 kr
Avgift/månad
6 375 kr/mån

Statistik

381
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 5 dagar sedan, den 19 juni 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Till salu i närheten

Guider & Tips