Lagerbergsgatan

Uddevalla Stad, Uddevalla Karta & restider

3 125 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Drömmer du om en bekväm och central bostad? Valencia ger dig möjligheten! Du bor tryggt och bekvämt med garage, hiss, balkong eller terrass.

Omgivning
Kvarteret Sundberg är uppkallat efter Biskopen Anton Niklas Sundberg. I kvarteret fanns tidigare ett bryggeri vid namn J. L. Larssons Bryggeri. Där tillverkades bland annat en apelsindryck, Valencia.

Ett stenkast från brf Valencia finns museiparken och hamnen intill Bohusläns museum. I museiparken förekommer ibland evenemang och aktiviteter. Bland annat har där visats biofilmer och utövats yoga. Salta dofter sträcker sig från väst där skärgårdsbåtarna på sommaren kryssar fram i Byfjorden.
Under sommarhalvåret erbjuder Skärgårdsbåtarna transport till flertalet badplatser runt om i fjorden. Ombord kan ni även boka och avnjuta en skaldjurskryssning på eftermiddagarna.
Strandpromenaden och Gustavsberg är Uddevallas guldkorn och med en cykeltur inbjuds ni till salta bad och lunch på Café Snäckan.

Valencias strategiska läge ger er tillgång till ett brett utbud av caféer, restauranger, butiker och underhållning. Uddevalla centrum är vackert med sina gamla byggnader och historia samt flertalet parker, grönområdet och sevärdheter. Njut av en kulglass i Hasselbacken eller bred ut en filt på gräset i Margretegärdeparken. För den idrottsintresserade finns här mycket att välja på! Flertalet promenadstråk och elljusspår, badhus, bowlinghall, tennisbanor och utsiktsplatser är bara några av dessa aktiviteter ni finner i och kring centrum.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
114 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
5 890 kr/mån
Pris/m²
27 412 kr/m²
Byggår
2017
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lagerbergsgatan och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 125 000 kr
Avgift/månad
5 890 kr/mån

Statistik

8 487
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 522 dagar sedan, den 12 maj 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips