Oxenstiernas Allé 35, 3 tr

Ursvik, Sundbyberg Karta & restider

3 795 000 kr
LägenhetLägenhet

Accepterat pris! Visning onsdag 17/4 kl 18.00-18.30.

Attraktiv 4:a med optimal planlösning! En 20 (!) kvm stor terrass med grill och eftermiddag- kvällssol. I övrigt präglas hela hemmet av ett fint ljus tack vare gavelläget och en hög standard med stilsäker interiör. Kök och vardagsrum möts i en halvöppen planlösning - som klippt och skuren för sociala sammankomster! Vidare finns två badrum med dusch, tre bra sovrum storleksmässigt och gott om förvaring i både garderober och en uppskattad klädkammare.

Brf Hjortronstället 1 är stabil förening med totalt 62 lägenheter. Föreningen har god ekonomi som återspeglas i de låga avgifterna där både värme, vatten, tv och bredband ingår. Till bostaden hör ett förråd i källarplan och i föreningen finns även cykel och barnvagnsförråd.

OMRÅDET
Det barnvänliga området Ursvik har nära till allt. Förutom vacker natur och ett rikt djurliv erbjuder området några av Stockholms bästa motionsslingor, lika bra för löparskorna som längdskidorna. Flera av spåren är belysta. I närheten av bostaden finns flertalet restauranger och butiker såsom Arigato sushi, restaurang Mateos, lilla Sara, mini-livs samt ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. I närområdet finns både Mall of Scandinavia och Kista galleria. Två stora gallerior med stort utbud av shopping och nöje. Även Barkarby handelsplats med bland annat Ikea och Stockholm Quality Outlet.

BARNOMSORG
I området finns skolorna Kymlingeskolan, Ursvikskolan, Älvkvarnsskolan och Vittra Brotorp. Det finns även flera förskolor, bland annat Granatäpplet, Forskaren samt Milots förskola. Läs mer på Sundbybergs hemsida. Det finns även flera fina lekplatser nära.

KOMMUNIKATIONER
Ursvik har nära till allt. Från bostaden är det 50 meter till närmaste busshållsplats (nr 504) som tar dig till centrala Sundbyberg med t-bana, SJ-tåg och pendeltåg. På vägen kan du hoppa av vid Hallonbergen eller Rissnes T-bana. I Ursvik kommer man att bygga ut kommunikationsnätet i takt med att området växer. Spårvägstrafiken byggs för fullt och tvärbanan (Kistagrenen) planeras att gå via Ursvik år 2021. Jobbar du i city eller vill in till storstadens nöjen, är du där på en kvart med bil. Har du arbetet mot Kistahållet är du på plats ännu snabbare. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det helt enkelt är lätt att ta sig överallt.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
92,3 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
4 995 kr/mån
Pris/m²
41 116 kr/m²
Driftkostnad
6 960 kr/år
Byggår
2013
Räkna på boendet
Förening
BRF Hjortronstället 1
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Oxenstiernas Allé 35, 3 tr och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 795 000 kr
Avgift/månad
4 995 kr/mån
Driftkostnad
6 960 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Hjortronstället 1

Antal lägenheter
62
Registreringsår
2011
Status
Äkta förening
Föreningens betyg (2017)

Högsta betyg A++ innebär en mycket god ekonomi. Lägsta betyg C betyder att föreningen har ekonomiska svårigheter.

C B A A+ A++
Köp BRF-analys på allabrf.se

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 342
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 30 dagar sedan, den 21 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips