Bomgatan 14

Västra Hamnen, Malmö Se på karta

3 800 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Förening
BRF Sola
Om föreningen
Avgift
5 184 kr/mån
Pris/m²
41 304 kr/m²
Nyproduktion 

Bostaden välkomnar med en rymlig hall, med dubbel garderob och gott om plats för andra hallmöblemang. En planlösning som passar perfekt för familjen, där bostadens mer privata avdelning med sovrum och badrum finns till höger och de sociala ytorna i form av kök och vardagsrum i bostadens motsatta del.

I anslutning till hallen finns badrummet som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, med bänkskiva över. Väggarna får vitt liggande kakel. Golv med klinker i ljusgrått. Dusch med duschväggar av glas. Tvättstället utrustas med en vit kommod. Förberett för eluppvärmd handdukstork. Utöver badrummet finns ett gäst-wc med toalett och handfat. Golvet får samma klinker som badrummet, och väggarna målas vita.

Ett integrerat kök med vita kökssnickerier från IKEA. Här finns det gott om arbetsyta för hela familjen. Stora, vita kakelplattor över arbetsbänken, tillsammans med den ljusgrå laminatbänkskivan ger ett stilrent och modernt intryck. Två kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt utförande samt ett städskåp. Integrerad diskmaskin finns installerad. Induktionshäll av glas, varmluftsugn med lucka i rostfritt under. Rostfri mikrovågsugn monterad i överskåp.

På över 40 kvadratmeter ryms både matsalsmöblemang och soffgrupp och rummet blir ett härligt tillhåll för hela familjen. Beläget på mysigt läge, med fönsterpartier och balkong i västerläge som vetter mot den lilla gränden utanför.

Alla tre sovrum ligger är lugnt belägna mot föreningens innergård. De två mindre sovrummen är utrustade med enkla garderober, och har plats för enkelsäng och skrivbord. Det större sovrummet utrustas med en skjutdörrsgarderob med praktisk inredning.

Lägenheten har genomgående parkettgolv i vitlaserad ek och vitmålade, släta väggar.

Till lägenheten hör ett förråd.

Läs mer om bostaden
Ikano Bostadsutveckling AB