Emil Lindells väg 28

Växjö, Växjö Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94,5 m²
Förening
BRF Portvakten Södra
Om föreningen
Avgift
4 196 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
23 810 kr/m²

Varmt välkomna till Emil Lindells väg och en inbjudande bostad med områdets absolut bästa läge. På åttonde, och översta, våningen återfinns denna välplanerade 4:a med härlig sjöutsikt över både Trummen och Växjösjön. Vyn från den inglasade balkongen, över vackra Teleborgs slott, är helt oslagbar och bör upplevas på plats!

Med hissen tar ni er enkelt upp till bostaden som bjuder på en öppen och social planlösning. Det ljusa arbetsköket är utrustat med inredning från Ballingslöv och erbjuder en rymlig matplats i anslutning till vardagsrummet. Flertalet fönster skänker rummet ett härligt ljus och de djupa fönsternischerna är som gjorda för fina stilleben eller varför inte en mysig sittplats med vackert upplyst slottsvyn? I det trevliga vardagsrummet finns det gott om plats för en soffgrupp och här finns även utgången till den inglasade balkongen som vetter mot söder. Tre bra sovrum i varierande storlekar, varav samtliga har förvaringsmöjlighet i form en eller flera garderober. Bekvämt med både duschrum med tvättmöjligheter samt gäst-wc.

Här bor ni med bekvämt avstånd till allt – natursköna promenadvägar, badplats, matbutiker samt Centrums utbud av restauranger och shoppingstråk. Området har dessutom bra kommunikationer och väl utbyggda cykelvägar. Närmaste grönområde ligger runt hörnet.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Växjö