Portalgatan 4 B

Kapellgärdet, Uppsala Karta & restider

5 750 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Takterrasserna som löper längs långsidorna på fastigheten i rakt väster- och österläge får en att tappa andan...Jag börjar genast drömma om en beach club på Franska Rivieran då jag blickar över terrassen som jag upplever oändlig med ett flertal möbelgrupper och planteringar men så inser jag att jag faktiskt befinner mig i Uppsala på en enorm takterrass, den här känslan måste bara upplevas!

Ni kan alltså njuta av lyxen att åka hiss hela vägen från garaget upp till bostaden. Högst upp har ni hela planet för er själva. Det är en väl genomtänkt planlösning med separat sovdel där merparten av alla sovrum hålls något avskiljda från sällskapsrummen, perfekt de dagar man får gäster. Tre sovrum belägna tillsammans varav ett utgör "master bedroom", man har sedan byggt ett extra sovrum i anslutning till vardagsrum som enkelt kan omvandlas till sitt ursprung. Halvöppen lösning mellan kök och vardagsrum med braskamin som agerar avdelare, svårslagen rymd i och med den extra takhöjden i kombination med breda fönsterpartier som låter dagsljuset flöda fritt! Ska hela släkten träffas eller alla vänner så kommer ni garanterat få stå för bjudningen med plats för många middagsgäster kring matbordet följt av häng i stort soffmöblemang i vardagsrumsdelen. Stilrent inredd köksdel i vitt som smälter in naturligt bland sällskapsytorna. Goda förvaringsmöjligheter i rymlig hall samt i platsbyggda garderober. Våtutrymmena har badkar/dusch och wc, ena är även utrustat med tvättmöjligheter.

Bostaden har en känsla av nyproduktion och är färgsatt i äkta skandinavisk stil med ljusa kulörer som sval bas i kombination med effektfulla fondtapeter och trestavigt ekparkettgolv. Man får en mycket gedigen och välbyggd helhetskänsla av bostaden och fastigheten, här har inget lämnats åt slumpen.

Bostadsrättsförening med god ekonomi, extern förvaring i källarförråd om ca 6 kvm, invändig cykelförvaring och barnvagnsrum. Vackert anlagda innergårdar med välutrustad lekplats, grillytor, fina platser för rekreation och grönska i form av buskage, gräsmattor och blomstrande rabatter. En rask promenad bort finns köpcentrumet Kvarnen, Resecentrum och stadskärnan. Barnvänligt område, ni bor intill förskolor och skolor för alla åldrar och nära påfarter för bilpendlare. Runt knuten finns gym och populär frisör. Här bor ni med allt vad Uppsala har att erbjuda nära till hands!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
120 m²
Antal rum
5,5 rum
Avgift/månad
6 015 kr/mån
Pris/m²
47 917 kr/m²
Driftkostnad
10 320 kr/år
Byggår
2008
Räkna på boendet
  • Söndag 24 sep kl 16:15-16:45 Spara
    Öppen visning - anmäl dig för bättre service
  • Onsdag 27 sep kl 17:30-18:00 Spara
    Öppen visning - anmäl dig för bättre service
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Portalgatan 4 B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 750 000 kr
Avgift/månad
6 015 kr/mån
Driftkostnad
10 320 kr/år

Statistik

2 255
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 6 dagar sedan, den 16 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips