Lingonkullen Björnrike

Björnrike, Härjedalen Karta & restider

2 950 000 kr
LägenhetLägenhet

I populära Björnrike, familjernas favorit, ligger vackra Lingonkullen med fem parhus signerade Forsgrens Timmerhus. Husen andas tradition, harmoni och fjällkänsla. Pisten ligger alldeles bredvid och hela familjen kan lätt ta sig in och ut ur pisten och direkt hem. Lägenheten du kommer hem till är ljus, trivsam och har genomgående hög standard. Efter dagens äventyr i fjällen har ni sällskap av kvällssolen och utsikten till middagen eller soffhänget. Inte konstigt att Lingonkullen blivit en stor favorit sedan uppförandet 2014.

Under våren 2019 ombildas husen till bostadsrätter och du har redan nu möjlighet att anmäla intresse för lägenheten som kan komma att bli ditt hem i fjällen!

Varje parhus inrymmer fyra bostadsrätter fördelade i två separata huskroppar som sammanlänkas genom tak. Under taket finner ni entréerna till respektive bostadsrätt (trappa till nedervåningen), tillhörande skidförråd och teknikrum. Det finns parkering för två bilar till varje lägenhet. Parkeringsplatsen är praktiskt placerad mellan övre och nedre huslängan, vilket lämnar yta mellan byggnaderna och gör det smidigt att komma in och ut med semesterpackning och matkassar. Det finns alltså tio övervåningar som alla har riktigt fin utsikt och balkong. Undervåningarna har altan i västläge och lovar härlig hemma-afterski i solnedgången.

Lägenheterna är byggda med kunskap och förståelse för våra önskemål om den perfekta fjällvistelsen. Kök och allrum i öppen planlösning. Åtta sängplatser fördelade på två sovrum med dubbelsängar och två mindre sovrum med enkelsängar. Badrum med dusch och bastu samt ytterligare ett badrum med dusch och WC.
Stadgar för Brf Lingonberryhills ligger under "dokument". Kostnadskalkyl kommer att vara färdig och intygsgiven innan sommaren. Förhandsavtal planeras att kunna tecknas från och med den 1/6 2019.
Idag har du möjlighet att få visning och göra en intresseanmälan. Intresseanmälan är inget bindande avtal, men kan ge dig förtur när det är dags att teckna förhandsavtal.
Bostadsrätten på bilderna är H14. Lägenheterna säljs fullt möblerade. Lägenheterna ligger idag under uthyrningsavtal med Skistar och har historiskt haft mycket god beläggning och goda intäkter. Fråga mäklaren för mer info om just din bostadsrätt.

Gå på 3D visning genom att klicka på pilen i fönstret på mäklarens hemsida. Rör dig sedan fritt i lägenheten.

Anmäl dig för visning på plats med mäklaren. Välkommen hem till Lingonkullen!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
89 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
3 000 kr/mån
Pris/m²
33 146 kr/m²
Byggår
2014
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lingonkullen Björnrike och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 950 000 kr
Avgift/månad
3 000 kr/mån

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 530
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 18 dagar sedan, den 1 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips