Kungsgatan 44

Centrum, Borås Se på karta

3 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
149 m²
Balkong
Ja
Byggår
1949
Förening
BRF Mjölner 9, Borås
Om föreningen
Avgift
7 660 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
21 141 kr/m²

Här i denna femma finns nu chansen att skapa just ditt hem. Lägenheten är stor, karaktärsfull och högt belägen med utsikt över takåsarna, rådhuset och kyrktorn. Lägenheten har öppen spis, stora sällskapsytor, vackert parkettgolv, fin utsikt och härlig rymd. Här finns ett visst renoveringsbehov, men det är samtidigt en bostad som kan utvecklas till något alldeles unikt. 

Bostaden är utrustad med ett äldre, rymligt och ljust kök med vitmålade väggar och plastmatta. Här hittar du tre sovrum samt ett pampigt, rymligt och socialt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, stora fönster som släpper in solens strålar och stora och lättmöblerade ytor. Vidare finns här ett smakfullt och trevligt badrum med toalett, duschkabin, tvättmaskin och handfat samt en liten gästtoalett. Lägenheten förgylls av en balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen. Lägenheten har även två entréer lämpligt för egenföretagare, tonårsfamilj etc.

BRF Mjölner 9 är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum och garage. I månadsavgiften om 7660 kronor ingår värme, vatten, ett väl tilltaget källarförråd och tv.

I hjärtat av Centrum bor du mycket centralt och högt med närhet till bland annat restauranger, butiker och matbutiker. Stora Torget ligger runt hörnet, Kulturhuset och Högskola en kortare promenad bort och Central stationen når du enkelt på bara 10 minuter. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Borås