Bryngelshusgatan

Centrum, Halmstad Se på karta

3 490 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
147 m²
Avgift
7 355 kr/mån
Pris/m²
23 741 kr/m²
Nyproduktion 

Vi har byggstartat! Preliminär inflyttning i december 2019!

Här har vi ett antal fantastiska bostäder med townhouse-känsla bara några hundra meter från stationen och centrum. Du bor med generösa utrymmen – utan varken gräsklippning eller renovering på agendan. Ge dig själv tid till det du gillar mest.

Vi välkomnar er till en modern etagelägenhet på 147 kvm med 5 rum och "townhouse-känsla"! Från Bryngelshusgatan och den vackra bevarade tegelmuren viker vi in till entrén i markplan. Här finns gott om plats för cyklar, sopkärl och egen planteringslåda. In genom ytterdörren kliver vi in i entréhallen och tar trappan upp mot plan 2. Vi möts direkt av det fantastiska ljuset som kommer från de stora fönsterpartierna som vetter mot innergården. Framför oss har vi ett stilrent kök från Vedum, mysig matplats och direkt utgång till den stora balkongen på ca 13 kvm. Plan 2 erbjuder även ett helkaklat wc/dusch samt ett rymligt vardagsrum med fönster hela vägen ner till golvet och balkong nummer 2 som vetter mot Bryngelshusgatan.
På plan 3 finner vi wc/dusch, 3 sovrum, ett allrum och förrådsutrymme. Här finns alla möjligheter att ta bort någon vägg om man hellre vill få ett rum större eller luftigare.

I Gjutarens Hus kommer det att byggas större etagelägenheter på 139-147 m2 med 5 rum i två plan samt 2 härliga balkonger. Det kommer även att byggas tvårumslägenheter på 51 – 61 m2, med en privat härlig uteplats (SLUTSÅLT).

www.hokerumbygg.se/gjutarenshus

Boka gärna in er på våra informationsträffar på vår hemsida! :)

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad