Borgmästaregatan 33, 1301

Centrum, Varberg Tjänster för säljaren
Karta & restider

5 350 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Välkommen till Brf Nålmakaren, en stilfull byggnad med snygg design som uppförs mitt i centrala Varberg i hörnet Östra Vallgatan/Borgmästaregatan. Byggnaden anpassas fint till kringliggande bebyggelse och genomsyras av ett miljötänk. Granitsockel, träfasad och plåttak med solceller som står för en del av elförsörjningen. Här byggs 10 st bostadsrätter från 2 -5 rok och alla lägenheterna har hög standard med exklusiv inredning och utrustning, som varje köpare har möjlighet att påverka med personliga tillval. Samtliga lägenheter kan nås med hiss och har tillgång till en upphöjd, gemensam innergård i västerläge, där man kan umgås och trivas med sina vänner och grannar. Flertalet bostäder har indragna balkonger och de största lägenheterna har stora öppningsbara fönsterpartier mot franska balkonger samt braskamin. Några lägenheter har även egen uteplats. Tvättmaskin och torktumlare finns i alla lägenheterna och förråd finns i källaren. Ett stort cykelrum finns i gatuplanet med möjlighet att ladda batterierna för elcykel.

Lägenheterna har snygg, klassisk design och fina materialval. Moderna kök från HTH med induktionshäll och vitvaror i borstat stål, luckor med urfräst spegel och mjukstängande lådor, vitt, blankt, fasat kakel, högtryckslaminerad bänkskiva samt underlimmad vask. Helkaklade badrum med Carrara och Visby antracit samt inredning från Comfort i serien Norm. Övriga rum får vitmålade innerväggar och en ljus enstavsparkett. Klinkers Visby antracit i hallen.

Först till kvarn gäller för dessa lägenheter som säljs med fasta priser. Kontakta mäklaren för mer information.

Inflyttning blir våren 2019.

Tillfälle för dig som vill bo modernt och bekvämt med tillgång till allt som gemytliga Varberg har att erbjuda. Här klarar man sig bra med att promenera eller ta cykeln då allt finns inom räckhåll såsom matbutiker, caféer, restauranger och shopping. Marknaden på Varbergs torg är också välbesökt varje lördag och onsdag. Även vårdcentral, bibliotek, skola och buss- och järnvägsstationen finns i närheten och likaså Varbergs Fästning och strandpromenaden med sina härliga badplatser.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
116,7 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
7 868 kr/mån
Pris/m²
45 844 kr/m²
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Borgmästaregatan 33, 1301 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 350 000 kr
Avgift/månad
7 868 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 248
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 75 dagar sedan, den 7 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips