Vasagatan 1 C

Främre Luthagen, Uppsala Karta & restider

15 000 000 kr
LägenhetLägenhet

Renoverad sekelskiftesvåning av absolut högsta klass belägen högst upp i Brf Vasapalatset. Våningen har idag två separata ingångar från olika trapphus vilket gör det möjligt att skapa en separat uthyrningsdel för den som önskar.

Våningen har precis totalrenoverats (inkl. ny VVS och ny spårad el) och erbjuder en exklusiv standard som är något utöver det vanliga. Här har verkligen inget lämnats åt slumpen med genomtänkta renoveringslösningar och genomgående exklusiva materialval. Stor omsorg har lagts vid att bibehålla den äldre charmen och att kombinera det med moderna, smarta renoveringslösningar. Det höga läget i fastigheten gör att du kan njuta av ett fantastiskt ljusinsläpp fritt från störande insyn. Från vardagsrummet nås en balkong i söderläge med vacker, rofylld utsikt över Vasaparken. Det finns även ytterligare två balkonger vilka vetter mot innergården.

Våningen erbjuder idag hela tre våtutrymmen varav ena med ångbastu, representativt sällskapsrum med vacker, fungerande öppen spis, hela fyra rum i fil mot Vasaparken, italienskt designkök med vitvaror från Gaggenau, tre balkonger såväl mot Vasaparken som mot gården samt separat tvättstuga.

Vasahuset har under senare år genomgått omfattande renoveringar och förbättringsarbeten på fastigheten. Föreningen har låga månadsavgifter och erbjuder fiberanslutning via AllTele. Parkeringsplatser finns på innergården, för närvarande finns det lediga platser att hyra.

Vasagatan ligger med bästa, tänkbara läge i centrala Uppsala intill lummiga Vasaparken. Området erbjuder en populär mataffär runt hörnet, många av Uppsalas bästa restauranger, omtyckta fik, ett par minuters gångavstånd till Uppsala gågata, parker med välutrustade lekplatser och pendlarvänligt för både bilburna och de som pendlar kommunalt.

Våningen är omskriven i Residence Magazine, se länk: https://www.residencemagazine.se/stjarninredarens-guide-sa-stylar-du-ett-lyxhem/

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
233 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
8 711 kr/mån
Pris/m²
64 378 kr/m²
Byggår
1906
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vasagatan 1 C och skaffa lånelöfte nu.

Pris
15 000 000 kr
Avgift/månad
8 711 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

18 806
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 75 dagar sedan, den 31 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips