Böljemolnsvägen 16

Fullerö, Uppsala Karta & restider

3 095 000 kr
LägenhetLägenhet

Arkitektritat bostadsrättsradhus i modern och sober design. Huset präglas av genomtänkta materialval med en följande röd tråd genom hela huset. På nedre planet finns det stora ytor och öppna för mycket sällskap och lek. Köket håller ett stilrent intryck med påkostade materialval och vitvaror från Smeg, maffig köksö som avgränsar rummet. Intill finns det gott om plats för ett stort matbord som rymmer många gäster. Vardagsrumsdelen har den lika så gott om plats för önskad möblemang och förlängs genom dörren ut till husets trädäck och gräsyta. Utöver detta får ni på övre plan 3 sovrum med möjlighet till ytterligare ett, samt två stora och stilrena badrum och två rymliga klädkammare på vardera våning. I anslutning till husets carport med plats för två bilar finns även där ett förråd.
Samtliga fönster har försetts med vita lamellgardiner och vissa även med moderna Screen Light markiser.

Fullerö Hage ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Området har ett ypperligt pendlarläge, den bilburne har nära till E4:ans påfart via Fullerömotet, flera bussar trafikerar väg 290 som går några hundra meter bort och för den som vill ta Upptåget nås stationen i Storvreta på ca 10-15 min med cykel. Med bil nås Gränby Centrum på ca 5 minuter och på ytterligare knappt 10 minuter har man nått centrala Uppsala.

Fullerö Hage kommer att bestå av en bra blandning av olika bostadstyper. Längst i väster byggs ca 200 lägenheter i fyravåningshus. Det kommer bli både hyresrätter och bostadsrätter. I södra delen av området, alldeles intill kvarteret Stensvalan, byggs en förskola med ca 200 platser. Återstoden av Etapp 1 består av ca 300 radhus och villor på 1-2 våningar som omger den centralt placerade parken på ca 25 000 kvm. Förskola ligger i direkt anslutning till både park och skog. I etapp 2 tillkommer ytterligare ca 700 bostäder, de flesta i form av lägenheter. Här är det även planerat för skola, idrottshall och äldreboende.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
136 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 975 kr/mån
Pris/m²
22 757 kr/m²
Driftkostnad
21 120 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet
Förening
BRF Fullerö Hage i Uppsala
Om föreningen
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Böljemolnsvägen 16 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 095 000 kr
Avgift/månad
4 975 kr/mån
Driftkostnad
21 120 kr/år

Billigare och bättre boende

Om BRF Fullerö Hage i Uppsala

Registreringsår
2016
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

Statistik

1 065
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 13 dagar sedan, den 7 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips