Nyproduktion

Bofinksvägen

Hallstahammar Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112,2 m²
Balkong
Nej
Byggår
2019
Avgift
4 599 kr/mån
Driftkostnad
18 000 kr/år
Pris/m²
14 216 kr/m²
Nyproduktion

Endast 2 stycken radhus kvar!

Här lanseras BRF Fasanen som är 18 stycken trivsamma radhus mitt i centrala Hallstahammar. Optimala för den moderna barnfamiljen som vill ha ett bekymmerfritt boende av högsta klass. Påkostade materialval i radhusen som standard. Husen är energieffektiva och erbjuder trivsamma uteplatser med möjlighet till både grillkvällar och lek på grönytorna. Förråd ingår till varje radhus.

Området är lugnt och barnvänligt med gångavstånd till grönområden, fotbollsplan, ishall, förskola, skola(åk 1-9), livsmedelsbutik samt goda pendlingsmöjligheter till Västerås (10 min), Eskilstuna och Stockholm.

Husen består av 6 rok varav möjlighet finns att få 4 stycken sovrum. Dubbla badrum samt tvättstuga. Kök och vardagsrum integrerar och ett härligt ljus infinner sig i bostaden. Inom 10 minuter från bostaden finns Erikslunds shoppingcentrum med över 80 butiker. Husen beräknas stå färdiga Q1 2021 och fina möjligheter finns att påverka materialval i din nya bostad. Hjärtligt välkommen att kontakta Erik Lejon för mer info om försäljningsprocessen.

Ekonomi:
Boendekostnad (exkl amortering)
7285:- / mån (inkl drift, ränta(1,5 %) och avgift (4599)) Notera att detta endast är en uppskattning av den kommande boendekostnaden.

Läs mer om bostaden
Lejons Mäkleri