Västra Rosenlundsvägen 38

Hammarö

2 638 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

På den nya delen av Rosenlund bygger nu Beståendehus i Sverige AB 16 moderna och välplanerade parhus fördelat på 8 huskroppar. Parhusen säljs som bostadsrätter genom bostadsrättsföreningen Rosen. På 122 +22 kvm i två plan fördelas fem rum där det är möjligt att få 3-4 sovrum. Parhusen har genomgående bra materialval i modernt utförande med parkettgolv och vita släta väggar. Varje bostad får en egen trädgård i gavelläge med uteplats i öster- eller västerläge samt carport och förråd i anslutning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två duschrum på vardera plan med kakel och klinker, där det ena duschrummet även rymmer egen klädvård med tvättmaskin och torktumlare. Det övre planet genomsyras av generös takhöjd med öppet ryggåstak. I Brf Rosen fås ett boende med hållbart tänkande då parhusen blir energisnålt byggda med underhållsfria material av kvalité, allt för att gynna miljön och föreningens framtida ekonomi. Möjligheter finns att forma en personlig bostad genom vissa materialval och tillval.

Rosenlund erbjuder ett attraktivt läge med närhet till grundskolor, förskolor, bad vid Vänern och vacker natur. Dessutom endast ca 7 km in till Karlstads centrum. Kilenegården med friluftsområde och motionsspår ligger endast 3,5 km bort och för den golfintresserade ligger Hammarö GK 4 km bort. Inom några minuters bilfärd ligger handelsområdet vid Nolgård och vidare Skoghalls centrum som erbjuder ett brett utbud av matvarubutiker, gym, apotek, vårdcentral, butiker och restauranger. Bra bussförbindelser och cykelvägar finns i anslutning till området.

Notera att de bilder som visas är från Västra Rosenlundsvägen 36 & 38 samt att husen är under uppförande.

Beräknad inflyttning från september 2017 till februari 2018 .

Ekonomisk plan är inskickad men ännu inte registrerad, kommer att kompletteras.

Försäljning pågår och bostadsrätterna säljs enligt principen "först till kvarn". Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information gällande husen samt försäljningsprocessen.

För att se alla bostäder och läsa mer om projektet gå in på vår projekthemsida: https://www.svenskfast.se/bostad/166571

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
122 m²
Biarea
22 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
5 657 kr/mån
Pris/m²
21 623 kr/m²
Driftkostnad
21 912 kr/år
Byggår
2016/2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Västra Rosenlundsvägen 38 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 638 000 kr
Avgift/månad
5 657 kr/mån
Driftkostnad
21 912 kr/år

Statistik

978
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 15 dagar sedan, den 7 november 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips