Brunnsparken varmbadhuset 1

Helsingborg Se på karta

3 595 000 kr

Kommande försäljning
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Byggår
1880
Förening
BRF Varmbadhuset
Om föreningen
Avgift
7 757 kr/mån
Pris/m²
27 654 kr/m²

I anrika Ramlösa Brunnspark finns nu denna magnifika våning om hela 130 kvm inom kort ute till försäljning. Här bor du inte bara i en unik och storslagen bostad utan också med ett ytterst svårslaget läge. Fönster i samtliga väderstreck och genom vilket fönster du än tittar ut genom så är det grönska som fångar blicken. Inte bara det visuella sinnet stimuleras, öppnar du något av fönstren så är det varken trafik eller annat oljud som tar plats utan istället fågelsång, vind genom trädkronorna och den rinnande bäcken hörs.

Den minnesmärkta byggnaden uppfördes 1880 och byggdes till 1919. Som namnet avslöjar så var detta under parkens storhetstid en plats för avslappning och rehabilitering. Idag används byggnaden till bostadsrätter men känslan av lugn och harmoni finns kvar i allra högsta grad.

Bostaden i sig är förstklassig på många vis. Till vänster när du kommer upp från trappan i hallen ligger bostadens pampiga vardagsrum och kök. Genom sammanlagt 13 fönster som omfamnar rummet bjuder man in parken i bostaden på ett praktfullt sätt. Till höger genom hallen finner vi en mindre sällskapsyta samt fyra sovrum, ett beläget i väst och tre i öst. Bostaden erbjuder även ett badrum med dusch och en gäst WC.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt intresseanmälan.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Helsingborg