Henriksdalsringen 29

Henriksdalsberget, Nacka Karta & restider

4 995 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Nu har ni chansen att köpa Henriksdalsringens kanske exklusivaste lägenhet. Bostaden är genomgående renoverad 2014 i mycket snygga och moderna materialval och har en välplanerad och öppen planlösning. Lägenheten ligger i ett utmärkt läge med närhet till både natur och kommunikationer samt ett stenkast från Södermalm.

När man kommer in i lägenheten möts man av en mycket välkomnande och öppen hall med goda garderobsutrymmen. Från hallen kommer man till köket som ligger i öppen planlösning och är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Köket är modernt och är fullt maskinellt utrustat. Vardagsrummet är stort med stora fönsterpartier där man får plats med allt från stor soffgrupp, tv-möbler och matsalsmöblemang. Från vardagsrummet har man även en sjöglimt mot Saltsjön och Gröna Lund. Bostaden har även tre stora och bra sovrum som rymmer större säng och garderobsutrymmen samt ett mycket exklusivt badrum och gäst-wc. Detta är en lägenhet ni inte får missa!

Henriksdalsbergets ringbyggnad med sin unika placering uppe på berget utgör ett av Stockholms landmärken. Här bor man i en härlig lägenhet med ett läge nära Södermalms puls och med fin utsikt ut över Stockholms innerstad och Saltsjön.

Den stora innergården utgör under sommaren en grön och lummig plats med lekplatser, fotbollsplan, förskola, fritidsgården Glada Henkan, uteplatser och mycket mer. I närområdet finns även ytterligare förskolor och skolor. Upp på berget tar man sig lättast med 53:ans buss, för den som inte tar den egna bilen. Här finns gott om gatuparkering och garageplatser i olika storlekar. Med endast ett par minuters promenad nås Saltsjöbanan och Nacka/Värmdöbussarna med tät trafik under hela dygnet. För den som önskar shopping med gott utbud av butiker, caféer och restauranger är Sickla köpkvarter, och inte minst Södermalms rika utbud, aldrig långt bort. Närheten till naturen är oslagbar. Många fina promenadstråk och motionsslingor kring Svindersvik och längs med Saltsjökvarns kaj väntar på att upptäckas.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
110 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
5 397 kr/mån
Pris/m²
45 409 kr/m²
Byggår
1970
Räkna på boendet
  • Söndag 2 apr Spara
    Kontakta ansvarig mäklare för visningstid, tfn: 0708997930
  • Måndag 3 apr Spara
    Kontakta ansvarig mäklare för visningstid, tfn: 0708997930
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Henriksdalsringen 29 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 995 000 kr
Avgift/månad
5 397 kr/mån

Statistik

1 475
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 8 dagar sedan, den 23 mars 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips