Kvarntorget 7

Kvarngärdet, Uppsala Karta & restider

4 395 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen hem till en generös gavelfemma högt upp med utsikt över Uppsalas skyline och godbitar som låg avgift, dubbla badrum samt dubbla balkonger.

Genom ytterdörren möts du av en praktisk hall men klädavhängning i nisch och speglade skjutdörrsgarderober som erbjuder massvis med förvaring. I bostaden finns två badrum, ett större med badkar, wc och tvättmaskiner. Det andra badrummet är utrustat med dusch, wc och ett fint ljusinsläpp. Med fyra sovrum får den stora familjen plats. Här har ni tre sovrum med stora ljusinsläpp, varav ett i gavelläge med fönster i två väderstreck. Det fjärde sovrummet är av modell större, vilket innebär plats för stor dubbelsäng, stor skjutdörrsgarderob med speglade dörrar samt utgång till en rymlig balkong med soligt läge och utsikt över takåsarna. Köket är mycket generöst till storleken och erbjuder gott om såväl bänkytor som skåpförvaring. Utrustningen är modern och består till största del av integrerade vitvaror vilket ger ett genomtänkt intryck. I anslutning till köket finns en utmärkt plats för matbord med plats för större sällskap på en oerhört trivsam yta tack vare flera stora fönsterpartier. Vardagsrummet utgör en utmärkt social yta. Här finns stora möbleringsmöjligheter och rejäla fönsterpartier med utsikt över stadens skyline. Samma slående utsikt har du tacksamt nog även från den inglasade balkongen som nås från vardagsrummet. På balkongen har du sol från morgon till sen eftermiddag och plats nog för soffgrupp och/eller matbord.

Det geografiska läget är utmärkt för er som vill ha nära till allt vad Uppsala har att erbjuda. På Kvarntorget 7 bor du med kort gångavstånd till centrum och centralstationen vilket medför stora pendlingsmöjligheter. Med boendeparkering i området finns även goda parkeringsmöjligheter vilket underlättar för den bilburne. I närområdet finns dessutom ett brett serviceutbud med exempel som gym, restauranger samt Kvarnengallerian med ICA-butik, systembolag och apotek m.m. Därtill finns även direkt närhet till flera parkområden med exempel som Höganäsparkens lummiga grönområde.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
109 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
3 877 kr/mån
Pris/m²
40 321 kr/m²
Driftkostnad
15 600 kr/år
Byggår
2015
Räkna på boendet
Förening
BRF Kvarntornen, Uppsala
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kvarntorget 7 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 395 000 kr
Avgift/månad
3 877 kr/mån
Driftkostnad
15 600 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Kvarntornen, Uppsala

Antal lägenheter
55
Registreringsår
2013
Status
Äkta förening
Föreningens betyg (2017)

Högsta betyg A++ innebär en mycket god ekonomi. Lägsta betyg C betyder att föreningen har ekonomiska svårigheter.

C B A A+ A++
Köp BRF-analys på allabrf.se

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

3 096
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 57 dagar sedan, den 29 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips