Campanhã, Porto

Norra Portugal, Portugal

490 000 euro
Bostadsrätticon_brf_inactive

5 rum och kök högst upp med en underbar utsikt över floden Douro. Lägenheten ligger på första parkett mot Douro. Denna fantastiska lägenhet om 253 m2, med generösa utrymmen, utmärkt konstruktion och bra finish. Boytan är fördelad på två plan. Nedre plan har en hall, ett stort och ljust vardagsrum med en stor balkong i söderläge, kök, allrum och badrum. Övre plan har stor hall och två sovrum med privata badrum.
Dess centrala läge gör det möjligt att på bara 5 minuter nå stadens historiska centrum, liksom de huvudsakliga vägarna till staden Porto (A20, VCI, IP4). 5 minuters avstånd från Palácio do Freixo marina, 10 minuter från hamnen vinkällare och 20 minuter från den internationella flygplatsen i Porto. Den idealiska platsen för dig som söker kvalitet och välbefinnande. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Porto och norra Portugal. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Porto och norra Portugal.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
253 m²
Biarea
120 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
18 399 kr/m²
Räkna på boendet

Statistik

270
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 252 dagar sedan, den 10 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Guider & Tips