Smedtorpsvägen

Norrtälje, Norrtälje Tjänster för säljaren
Karta & restider

3 595 000 kr
LägenhetLägenhet Nyproduktion 

I natursköna Björnö bygger OBOS 43 kedjehus - Ett bekvämt boende med Norrtälje centrum på gång- och cykelavstånd. Perfekt för pendlaren som vill ha nära till både stad och skärgård. Välkommen till Brf Björnö Vik 1!

Bostadens planlösning är modern och nedre plan karaktäriseras av de öppna och luftiga ytorna som ger gott om rymd för socialt umgänge. Denna känsla förstärks ytterligare av det välutrustade kökets praktiska köksö med bardisk och de stora fönsterpartierna med vy ut mot altanen och trädgården.

På nedre plan finns även ett badrum med dusch och ett utrymme för klädvård med torktumlare och tvättmaskin. På övre plan finner du det fantastiska soldäcket där härliga sommardagar kan spenderas på att sola och umgås. Soldäcket nås från både mastersovrummet och det övre planets allrum, som vid behov kan göras om till ytterligare ett sovrum. Här finns även ett badrum med dusch. Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av garderober, en klädkammare på övre plan samt ett förråd på knappt 5 kvm i anslutning till carporten. Till samtliga bostäder ingår carport och färdig trädgård.

Husen byggs av OBOS Sverige AB, som är en av Nordens största bostadsutvecklare, och säljs i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
136 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 996 kr/mån
Pris/m²
26 434 kr/m²
Driftkostnad
22 200 kr/år
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Smedtorpsvägen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 595 000 kr
Avgift/månad
4 996 kr/mån
Driftkostnad
22 200 kr/år

Billigare och bättre boende

Statistik

1 900
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 164 dagar sedan, den 4 juli 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips