Lägenhet i Palma, Mallorca

Palma, Mallorca, Spanien

2 700 000 euro
Bostadsrätticon_brf_inactive

Med magnifik utsikt över hamnen med alla otaliga yachts i Palma de Mallorca är den här oerhört rymliga takvåningen med front line läge belägen på den berömda strandpromenaden Paseo Maritimo. Palma Auditorium och ett flertal barer och restauranger ligger i närheten.

Det finns ett projekt för att renovera den befintliga lägenheten och förvandla den till en elegant och modern fastighet med 4 sovrum och en-suite badrum. Det ljusa och rymliga vardagsrummet med matplats och integrerat kök samt master sovrummet öppnar ut mot en underbar terrass med havsutsikt. Ytterligare ett av sovrummet har tillgång till en litet terrass på baksidan.

Ytterligare funktionhttps://www.novamallorca.com/en/property/id/745345-penthouse-paseo-maritimo-palma-majorcaer är centralvärme, tvåglasfönster, platsbyggda garderober, marmorgolv, förråd, tvättstuga samt 2 garageplatser. Byggnaden har även en hiss.

Området och sevärdheter

Paseo Maritimo är ett område med nära tillgång till stränder, barer och restauranger. Dessutom ligger det bara några minuter från centrala Palma, ett populärt område med alla olika typer av butiker, restauranger och sevärdheter till hands. För golfälskare är utbudet av golfanläggningar stort, såsom Son Vida Club de Golf. De bästa och närmaste platserna för olika vattensporter är Puerto Portals, Club Nautico och Portixol.

https://www.novamallorca.com/en/property/id/745345-penthouse-paseo-maritimo-palma-majorca

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
220 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
118 264 kr/m²

Statistik

286
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 206 dagar sedan, den 2 maj 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Guider & Tips