Exklusiv 5:a på 1a linjen!

Playa del Cura - Torrevieja, Spanien

590 000 euro
LägenhetLägenhet

Denna nya fastighet på 1:a linjen i Torrevieja erbjuder fantastisk panoramautsikt över havet, bergen i Cartagena och La Manga del Mar Menor. Omfattande glasfönster maximerar ljusinsläpp och integrerar boendet väl med medelhavet som ligger bara 20m bort. Inomhus är det byggt för att dra fördel av den fantastiska utsikten över havet som kan avnjutas från varje vardagsrummet.

Dessa exklusiva utveckling har 20 lägenheter. Varje lägenhet består av tre eller fyra sovrum, 2 badrum, stort vardagsrum, öppet kök och en balkong. Två av dessa takvåningar erbjuder en 60 kvm terrass. Dessutom har dessa två takvåningar har direkt tillgång till en privat takterrasser. En av dem är 120 kvm och den andra är 178 kvm.

Byggnaden har direkt tillgång till strandpromenaden som skarvar två av de mest populära stränderna i Torrevieja, Playa del Cura och Playa de los Locos. Dess centrala position gör att att alla bekvämligheter Torrevieja har att erbjuda finns runt hörnet, så som matbutiker, stränder, marina, sportområden, golf och två bra sjukhus.

Detaljer:
Referens: SAL-01
Område: Playa del Cura, Torrevieja
Byggt: 182 kvm
Terrasser: 12 + 10 kvm
Garage
Fina material

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Ägarlägenhet
Boarea
182 m²
Biarea
22 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
0 kr/mån
Pris/m²
29 176 kr/m²
Byggår
2017

Statistik

228
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 362 dagar sedan, den 24 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips