Norrskensstigen 1A-B - 13 A-B

Sälen, Malung Karta & restider

2 895 000 kr
LägenhetLägenhet

Succén fortsätter!

Etapp ett utökas med 5 hus, totalt byggs 26 lägenheter varav 17 lägenheter är sålda.

På Granfjället i Stöten pågår nu försäljningen av ett projekt med 13 stycken gedigna parhus i fulltimmer, 17 lägenheter är sålda av totalt 26.
De sista 9 lägenheterna uppförs under 2019 och står klara inför nästa säsong.

Framsidan har otroligt vackra fönsterpartier från golv till tak, vilket ger en fantastisk utsikt över den vackra fjällvärlden. I bostadens vardagsrum är det öppet till nock vilket ger en takhöjd på nästan 6 meter och tillsammans med den värmande kaminen är känslan i dessa bostäder oslagbar! Det första man möts av är stort trädäck med ett utespa där man kan koppla av efter en dag full av aktiviteter. Från allrummet på övervåningen går man ut på den stora balkongen med milsvid utsikt! Parkeringsplats finns intill huset. Detta är ett läge för er som vill koppla av och njuta av vacker natur med ett rikt djurliv inpå tomten och samtidigt ha ski in-ski out läge. Alldeles intill tomterna finns transport/anslutningslift till Stötens skidsystem. Inom några hundra meter återfinns fina längdspår och skoterleder. Beräknad inflytt slutet Q3- början Q4 2019.

Dessa fritidsboenden är belägna i Sälenfjällen inom Stötenområdet och ligger cirka 1 km öster om Stöten Centrum. Området är planerat utifrån ski in/ski out-principen, vilket innebär att man enkelt kan glida in i lift- och backsystemet. Transportlift finns från bostäderna.

Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden, 370 meter. Detta ger en storlagen utsikt över flera svenska och norska fjäll. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande, svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår.

Vid fjällets vänstra del, vid Soltorget, ligger barnområdet Vargys skidland. Här kan du som nybörjare lära dig åka i din egen takt utan att trängas i långa liftköer. I mitten av fjället hittar du Stötens hjärta, Stötentorget. Det är här de flesta aktiviteter och event äger rum. Vid den högra delen av fjället, på Skidtorget, hittar du Sälens bästa skidåkning. Nedfarterna här är för dig som är lite mer rutinerad åkare och som söker fart och utmaning. Alla våra backar ligger nära våra boenden och det är enkelt att ta sig med lift vart du än önskar.

Stöten har ett stort utbud av aktiviteter och restauranger. Skotersafari, snöskovandring, snowtubing, gamezone, gym, solarium, spa & relax, bowling samt bad & bastu på Vattufjäll är något som erbjuds i närheten.

Nära till Trysil för den som vill göra en dagsutflykt över gränsen. När den planerade flygplatsen öppnar har Stöten ett strategiskt bra läge nära den! Flygplatsen ligger ca.18 min bilresa bort, vid flygplatsen planeras även ett stort köpcentrum. Flygplatsen kommer möjliggöra snabba resor från Stockholm, Malmö och Göteborg.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
82,6 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
2 995 kr/mån
Pris/m²
35 048 kr/m²
Driftkostnad
20 160 kr/år
Byggår
2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Norrskensstigen 1A-B - 13 A-B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 895 000 kr
Avgift/månad
2 995 kr/mån
Driftkostnad
20 160 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 965
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 33 dagar sedan, den 19 februari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips