Åkerbärsvägen 31

Sätra, Gävle Se på karta

1 350 000 kr

1 425 000 kr -5%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
127 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1989
Förening
Riksbyggen BRF Gävlehus nr 37
Om föreningen
Avgift
6 722 kr/mån
Driftkostnad
22 200 kr/år
Pris/m²
10 630 kr/m²

Välkommen till detta moderna och fräscha kedjehus med barnvänligt och lugnt läge på Åkerbärsvägen 31. Bostaden har till stora delar renoverats de senaste åren med exempelvis två nya badrum från 2017!

Den perfekta bostaden för barnfamiljen där entréplanets sällskapsrum blir en naturlig samlingsplats med sin generösa yta. Smart planerat kök med gott om förvaring samt utrymme för en väl tilltagen matplats. Fyra sovrum i olika storlekar ger ett rum som passar varje familjemedlem samt två fullstora badrum - ett på varje plan.

Möt solen på båda sidor om bostaden med inbjudande, nybyggda terrasser under tak på både entré- och trädgårdssida. Här bor du med attraktivt läge på lättskött och solig tomt mot ett lugnt skogsparti som ger skön avskildhet. Bekvämt med egen parkering intill huset i garage eller på uppfarten.

Närhet till all tänkbar service som exempelvis hälsocentral, mataffär, skolor och förskola. Inom några minuter når du idrottsområdet Gavlehov med ishockeyarena, fotbollsarena, friidrotts- och sportarena plus travbana.

Det här är en chans för dig som söker ett boende i bra skick där det bara är att flytta in och börja trivas!

Varmt välkommen på visning - anmäl er gärna i förväg!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Gävle